Ikaalisten matkatoimiston edulliset Viron matkat – tilaa täältä

Ikaalisten matkatoimisto järjestää Tallinnan risteilyjä, päiväristeilyjä ja kylpylälomia Viroon.

Risteilyt Tallinnaan

Ikaalisten matkatoimiston bussit kuljettavat matkaajia Viroon matkaajia paikkakunnalta Suomesta suoraan Viroon. Matkat ovat laadukkaita ja edullisia.

Tallinnan 22 tunnin risteilyt

Tallinnan 22 tunnin risteilyt ovat todella suosittuja. Lähtö on Helsingistä aina kello 18.30 ja paluu seuraavana päivänä kello 16.30. Laivamatka taittuu hienosti Tallinkin Baltic Princess -laivalla, joka on Itämeren upein risteilyalus.

Baltic Princess -laivalla on laadukasta ohjelmaa muun muassa Suomen parhaimpia esiintyjiä.

Tallinnan 22 tunnin risteilyllä Tallinnassa on aikaa shoppailla ja kuljeskella noin neljä tuntia. Pääset 22 tunnin risteilylle joka päivä!

Päiväristeily Tallinnaan

Ikaalisten matkkojen Tallinnan päiväristeily alkaa Helsingin Länsisatamasta kello 10.30. Kahden tunnin päästä pääsee Tallinnassa maihin. Takaisin laiva lähteeTallinnan D-terminaalista kello 17.30 ja Helsingin Länsisatamaan laiva saapuu kello 19.30.

Jos tulet suoraan satamaan saat matkaliput Ikaalisten matkatoimiston virkailijalta Länsiterminaalin toisesta kerroksesta kello 9.30 alkaen. Satamassa on syytä olla yksi tunti ennen lähtöä ja laivassa 20 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Laivamatka tehdään Tallinkin Star ja Superstar laivoilla, jotka kuljettavat matkailijan Helsingi-Tallinna välillä kahdessa tunnissa.

Tallinnassa aikaa ostosten tekemiseen ja kaupunkiin tutustumiseen noin 4,5 tuntia.
Tutustu Ikaalisten matkatoimiston edullisiin risteilyihin.

Viron hotellimatkat

Hotellimatka Tallinnaan

Ikaalisten matkatoimisto järjestää laadukkaita ja halpoja hohtelimatkoja Tallinnaan. Voit valita hotellimatkan pituudeksi Tallinnassa 1, 2 tai 3 työtä.

Voit valita hotellisi Tallinnan 20 keskustahotellin joukosta (mm. Park Inn Central Tallinn, Radisson Blu Hotell Talinn, Express Hotel, Tallink Spa & Conference, Bern Hotel, Meriton Grand Conference & Spa Hotel, Savoy Boutique Hotel, Sokos Hotel Viru, Kalev Spa, City Hotel Portus, Clarion Hotel Euroopa, Swissotel Tallinn, Nordic Hotel Forum, Tallink City Hotel, Meriton Old Town, Meriton Old Town Garden, Scandic Palace, L’Ermitage Hotel, My City Hotel, Pirita Top Spa, Radisson Blue Hotel Olümpia).

Hotellimatkat sisältävät laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, yöpymisen hotellissa, aamiaisen sekä laivan polttoainalisämaksut. Katso tarkemmat matkan sisällöt Ikaalisten matkatoimiston sivuilta.

Pärnun hotellimatkat

Ikaalisten matkatoimisto kuljettaa Viron lomailijoita Pärnuun 3, 4, 5 ja 6 päivän hotellimatkalle. Pärnun hotellimatkoille pääset joka päivä. Laivamatka tehdään Tallinkin Star ja Superstar laivoilla.

Pärnu on monen suomalaisen suosikkikohde. Ensimmäisenä Pärnusta tulee mieleen kylpylät ja upea hiekkaranta. Pärnunlahti on matala ja siksi vesi lämpenee kesällä nopeasti. Tämä on lapsiperheiden unelmalomakohde.

Onneksi Tallinnasta ajaa Pärnuun puolessatoista tunnissa, joten matkakaan ilmastoidussa bussissa oppaan johdolla ei muodostu tukalaksi.

Myös Pärnussa on suuri hotellivalikoima (mm. Hotell Pärnu, Hotell Astra, Inge Villa, Kapten Kurgo Villa, Koidulapark Hotell, St. Peterburg Hotell, Scandic Rannahotell Pärnu, Strand Spa&Conference Hotel, Tervis Sanatorium, Villa Artis, Villa Wesset, Viiking, Hotell Emmi, Carolina Hotell).

Hotelimatka Haapsaluun

Ikaalisten Matkatoimisto vie suomalaisia hotellimatkailijoita Haapsaluun. Hotellimatka tehdään samoihin hotelleihin kuin Haapsalun kylpylämatkat eli Fra Mare ja Laine -kylpylöihin. Matkatoimisto tarjoaa molempiin kylpylöihin 4 ja 5 päivän hotellilomia.

Haapsalu on vierailemisen arvoinen Länsi-Viron keskus. Kaupungissa voi kokea myös vanhaa virolaista tunnelmaa. Kaupungissa on myös paljon erilaisia kesätapahtumia, joihin turisti saattaa päästä mukaan.

Tutustu Ikaalisten matkatoimiston edullisiin hotellimatkoihin.

Kylpylälomat Virossa

Viro on ollut kohta jo vuosisatojen ajan kylpylöistään tunnettu. Ei ihme, että ammattitaito kylpylälomien järjestämiseksi on korkea. Ja kun tähän yhdistää kylpylälomien edullisuuden, on selvää, että suomalaiset tulevat Viroon suurin joukoin kylpylälomalle.

Ikaalisten matkatoimisto käyttää Viron matkoilla Tallinkin Star ja Superstar laivoja. Ikaalisten matkatoimiston bussi on käytössä ja kuljettaa matkailijoiden laukut matkakohteeseen.

Kylpylälomat Tallinnassa

Tallinna on suomalaisten matkailijoiden suosikki. Täällä voit yhdistää kylpylämatkailun ostosmatkailuun ja kulttuurimatkailuun. Voit käydä kylpylän palvelujen lomassa Tallinnan vanhassakaupungissa, syödä edullisesti ravintoloissa ja nauttia vanhan Hansakaupungin tunnelmasta.

Tallinnassa voit viettää 4, 5 ja 8 päivän kylpylälomia Ikaalisten matkatoimiston kautta. Tallinnaan pääset helposti Tallinkin Star ja Superstar -laivoilla. Jos tulet Suomesta kauempaa pääset ehkä paikkakunnaltasi suoraan Ikaalisten matkatoimiston bussiin. Bussi kuljettaa matkatavarasi. Tarkasta Ikaalisten matkatoimiston bussiyhteydet matkatoimiston kotisivulta.

Tallinnan kylpylälomaa voit viettää seuraavissa kylpylöissä

  • Tallink Spa on monipuolinen kylpylä Tallinnan keskustassa.
  • Meriton Spa on Tallinnan uusin kylpylä aivan kaupungin keskustassa.
  • Viimsi Spa sijaisee hyvätuloisten ihmisten Viimsissä Tallinnasta 15 minuutin ajomatkan päässä. Paikka on rauhallinen ja bussilla pääsee helposti keskustaan.
  • Pirita Top Spa -kylpylään on keskustasta matkaa vain 5 kilometriä. Kylpylä sijaitsee meren läheisyydessä. Täältä on aivan loistavaa tehdä kävelyretkiä lähiseudulle, käydä Piritan rannassa uimassa tai kävellä kaunista merenrantatietä pitkin Tallinnan keskustaan.
  • Kalev Spa on aivan Tallinnan keskustassa. Vesipuistoseikkailujen lomassa on hyvä kierrellä tutustumassa vanhaan kaupunkiin, tehdä ostoksia tai käydä vaikka Tallinnan eläintarhassa.

Kylpylälomat Pärnussa

Pärnu on Viron kesäpääkaupunki. Pärnu on kansainvälisestikin tunnettu upeana kylpyläkaupunkina. Pärnun kävelykadut, kauneussalongit ja upea uimaranta ovat myös virolaisten suosiossa. Ikaalisten matkatoimisto järjestää Pärnuun 4, 5 ja 8 päivän kylpylämatkoja.

Ikaalisten matkatoimisto järjestää matkoja seuraaviin Pärnun kylpylöihin:

  • Tervise Paradiis on kaupungin uusin kylpylä. Kylpylä sijaitsee aivan Itämeren rannalla ja siitä on upeaa lähteä uimaan joko Pärnun upeille hiekkasärkille tai vesipuistoon.
  • Tervis -kylpylä on tunnetaan myös terveyden edistäjänä. Iltaisin kylpylän ravintolassa pääsee myös parketille tanssimaan.
  • Estonia täyttää tänä vuonna 9 vuotta. Matkaa Pärnun keskustaan on kilometri.

Kylpylälomat Haapsalussa

Haapsalun pikkukaupunki Länsi-Virossa on upea matkailukohde. Keskustan puutalot, vanha linna ja meren ranta tarjoavat hienot puitteet upealle kylpylälomalle.

Ikaalisten matkatoimisto kuljettaa suomalaisia nauttijoita seuraaviin Haapsalun kylpylöihin:

  • Fra Mare on aivan meren ja uimarannan lähellä. Täällä on myös uudehko sauna- ja allasosasto
  • Laine on aivan meren rannassa. Laine-kylpylän ravintolasta avautuu upea näköala Haapsalun lahdelle. Jos haluat Haapsalun keskustaan matkaa on vain yksi kilometri.

Kylpylälomat Saarenmaalla

Saarenmaa on Viron suurin saari. Täällä luonto on säilynyt monin paikoin koskemattomana eikä ihme, että Georg Ots innostui laulamaan Saarenmaan valssia. Saarenmaan pääkapunki Kuressaare on keskiaikainen kaupunki meren lähellä. Täällä voit nykyajan keskellä aistia hetkittäin vanhaa ritariajan tunnelmaa.

Ikaalisten matkatoimisto kuljettaa sinut Saarenmaalla Grand Rose Spa -kylpylään. Täällä Welnesskylpylässä voit unohtaa arjen rasitukset ja keskittyä hemmotteluun.

Kylpylälomat Otepään Pühajärvellä

Otepää tunnetaan talviurheilusta. Kesällä maastot ovat erinomaisia kävelyyn ja rentoutumiseen. Kun tulet Otepäälle Pühajärven kylpylään pääset samalla nostamaan kuntoasi ulkoillen.

Ikaalisten matkatoimisto vie sinut kylpylään, joka sijaitsee vanhan aateliskartanon yhdydessä. Täällä on hyvä levätä.

Tutustu Ikaalisten matkatoimiston edullisiin kylpylälomiin

Pohditko, että tarvitaanko passia?

Tilaa Tallinnan matka täältä!

Lue enemmän Ikaalisten matkatoimiston kylpylämatkoista ja tilaa edullinen Viron matkasi klikkaamalla alla olevaa Ikaalisten matkatoimiston mainosta: