Hotell Athena, Tallinn

Tallinnan matkalla varasin netistä hotels.com -sivuston kautta huoneen Hotelli Athenasta. Varaaminen oli helppoa ja onnistui edellisenä iltana. Hotellin maksoin visa-kortilla. Varasin Athenan sillä se oli halpa, suurin osa Tallinnan hotelleista oli varattuja ja ajattelin kerrankin majoittua Viimsissä, Tallinnan itäpuolella.

Matka Tallinnan keskustasta hotellille kulkee kaunista rantatietä. Ennen Viimsiä kannattaa pysäyttää (jos matkustat kesällä) meren rantaan ja nauttia kauniista rantamaisemasta. Jos ajat keskustasta suoraan hotelliin, matka kestää noin 20 minuuttia. Ruuhka-aikoina kauemmin.

Hotelli Athenasta meren rantaan on varttitunnin kävelymatka. Myös uimaranta on lähellä. Piritan kuuluisalle hiekkarannalle pääsee autolla nopeasti.

Athena-hotellissa on hyvät urheilumahdollisuudet. Viimsin urheiluhallissa voi pelata palloilulajeja ja harrastaa rullaluistelua.

Athenassa on 50 kahden hengen huonetta sekä 2 perhehuonetta, joihin mahtuu kahden aikuisen lisäksi kaksi alle 12-vuotiasta lasta.

Aamiainen hotellissa oli tavanomainen. Se oli riittävä, mutta ei herättänyt suuria positiivisia intohimoja. Hyvää oli se, että aamiaisen sai syödä myös terassilla.

Ihan kiva hotelli Tallinnan matkailijalle, joka haluaa olla rauhassa maaseutumaisessa miljöössä tai tarvitsee vain majoituspaikaa. Hotellin vieressä Viimsin keskustassa oli myös kauppa, josta sai edullista viiniä sekä pientä purtavaa.

Netissä hotelli ilmoittaa seuraavat hinnat:

  • 1 hengen huone 48 euroa
  • 2 hengen huone 54 euroa
  • 3 hengen huone 72 euroa
  • perhehuone 79 euroa
  • lisävuode 16 euroa
  • lemmikit 23 euroa

Hotellit Tallinnassa

Tarkista Athena hotellin varaustilanne ja ajankohtaiset hinnat internetistä. Täältä on helppo tutustua Tallinnan hotelleihin sekä varata ja maksaa hotelli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *