Golfia Virossa

Virossa on useita hyviä golf-kenttiä. Ja Suomesta on helppo matkustaa Viroon. Tämä tekee Virosta myös golfin pelaajille hyvän lomakohteen.

Kahdesta miljoonasta suomalaisten tekemästä matkasta osa on myös innokkaita golfin pelaajia. Noin yli 6000 suomalaista matkustaa Viroon golf-varusteet mukanaan.

Virossa golfia voi pelata Tallinnan lähellä (Estonia Golf & Country Club, Niitvälja Golf ja Suuresta Golf). Nämä ovat erinomaisia kohteita vaikka päiväkävijöille. Aamulla Helsingistä Tallinnan laivaan, päivä golf-kentällä ja illaksi laivalla takaisin Helsinkiin. Muista, että matkalla tulee olla mukana passi tai kuvallinen henkilökortti. Lisätietoja tästä: Tarvitaanko Eestin matkalla passia.

Jos on halua lähteä vähän kauemmaksi, voi suunnata Saarenmaalle (Saare Golf), hiihtoladuistaan tunnettuun Otepään kaupunkiin Etelä-Virossa (Otepää Golf) tai rantalomakohde Pärnuun (White Beach Golf).

Erityisesti kevät on hyvää aikaa golfin pelaamiselle Virossa, sillä siellä pelikausi alkaa kolmisen viikkoa aiemmin kuin Suomessa.

Golf-matkailijan kannattaa ottaa mukaan auto, jolla on helppoa kuljettaa golf-tarvikkeita. Tulomatkalla autoon mahtuu hyvin tuliaisia (tavanomaiset tuliaiset Virosta ovat ruoka, alkoholi ja vaatteet). Voit lukea lisää: Mitä Tallinnasta kannattaa ostaa?

Matkailijan kannattaa varata itse hotelli Virosta. Tästä pääset tutustumaan hotellien hintatasoon, paikkatilanteeseen ja asiakkaiden arviointiin hotelleista. Voit myös tehdä hotellivarauksen ja maksaa hotellisi helposti:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *