Lennot Turusta Tallinnaan loppuvat – Helsinki, Jyväskylä, Joensuu, Kokkola, Kajaani, Oulu, Vaasa, Tampere jatkavat

Ikäviä uutisia turkulaisille Viroon matkustajille. Lentoyhtiö Flybe lopettaa Turun ja Tallinnan väliset lennot 11.2.2012 alkaen. Yhtiö kertoo, että lentovuoron lopettamiseen on johtanut taloudelliset syyt.

Kovin kauaa lentoyhtiö ei ehtinyt kyseistä väliä lentää. Lennot alkoivat 14.11.2011, joten vajaat kolme kuukautta tämä kokeilu kesti. Aika outoa on kokeilla lentojen kannattavuutta talvella, sillä se on hiljaisin aika vironmatkailussa.

Lentämisessä on tietysti se huono puoli, että suomalaisten suosikkiostoksia (olut, viina, viini, siideri) ei mahdu lentokoneeseen kovinkaan paljoa. Eikä paljon muutakaan.

Turkulaisten on nyt parasta matkustaa Turusta junalla Helsinkiin ja hypätä nykyisestä pääkaupungistamme laivaan, joka vie Viron pääkaupunkiin. Lennon sijasta risteily.

Lentämällä Viroon

Ja kyllähän lentokoneella pääsee vielä monesta kaupungista Tallinnaan. Finnair lennättää Helsingistä, Estonian Air Helsingistä, Joensuusta, Jyväskylästä, Kokkolasta ja Kajaanista. Flybe lentää Oulusta, Vaasasta ja Tampereelta Tallinnaan. Milloinkohan Ryanair aloittaa lennot Pirkkalasta Viroon.

Finnair lentää useita vuoroja Helsingistä Tallinnaan. Myös Estonian Air on lisännyt lentoja. Estonian Airin kohteina on Helsinki, Joensuu, Jyväskylä Kokkola ja Kajaani. Uusin tulokas Flybe lentää Oulusta, Vaasasta, Turusta ja Tampereelta Tallinnaan.

Lentokoneella Tarttoon

Tarttoon pääsee lentämällä seuraavilta kentiltä: Kemi-Tornio, Helsinki-Vantaa, Kokkola-Pietarsaari ja Pori. Lennot järjestää Flybe.

Tarkasta lentovuorot ja hinnat täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *