Sisustustuotteet Virosta

Kannattaako sisustustuotteet hakea Tallinnasta? Riippuu varmaan tuotteesta. Jotkut sisustusbrändit ovat Tallinnassa halvempia toiset kalliimpia kuin Suomessa.

Yksi esimerkki Viron halvoista hinnoista on ruotsalainen Boråstapeter -firman tapetti. Hanna Werning on koonnut tapettikokoelman, joka maksaa Tallinnassa Skandinavia Tapeedisalongissa 30 euroa rulla. Suomessa tätä tapettia myydään hintaan 67 euroa rulla.

Scandinavia tapeedisalong sijaitsee Pärnuun menevällä tiellä (Pärnu mnt. 66). Viru hotellilta matkaa Tapettisalonkiin on 3,2 kilometriä. Kiva kävelymatka! Takasin kannattaa tulla taksilla. Ota kuitenkin huomioon taksin käytön ongelmakohdat.

Sisustusliikeet Tallinnassa

Edellinen vinkki hyvästä ja halvasta tapettikaupasta löytyi Iltasanomista. Samassa artikkelissa Agneta Land-Koskinen kertoo myös oman näkemyksensä Tallinnan parhaimmista sisustusliikkeistä. Tässä ne ovat:

Loomekombinaat

Täältä löytyy yli 50 käsityöläisen ja yrittäjän tuotteita. Kierrätys ja luonnonmukaisuus ovat avainsanoja. Täältä löytyy sisustustarvikkeita pitsiliinoista koruihin ja huonekaluihin. Loomekombinaat sijaitsee osoitteessa Narva mnt. 14 eli kilometrin päässä Viru-hotellista.

Dectona

Dectonasta saat valaisimia ja huonekaluja. Täältä löytyy tuotteita, joita Suomesta ei saa muun muassa Nicolette Brunklaus (Hollanti), Kenneth Cobonpue (Filippiinit) ja Kristalia (Italia). Dectona toimitaa ostokset Suomeen. Tästä pitää maksaa lisähinta. Tänne sisustuskauppaan on Viru-hotellin luota noin 800 metrin kävelymatka. Osoite on Raua 1.

Borg

Borg sijaitsee Tallinnan Stockmannia vastapäätä. Firma valmistaa mittojen mukaan huonekaluja. Mittatilaustyönä valmistetut huonekalut ovat noin 15 % valmishuonekaluja kalliimpia. Lisähinnasta huonekalut toimitetaan Suomeen. Borg sijaitsee osoitteessa Liivalaia 40. Viru-hotellista Borgiin on noin kilometrin kävelymatka.

Sunorek

Sunorek edustaa Viron suurinta verhovalmistajaa. Kauppa sijaitsee Borgin kanssa samassa talossa eli osoitteessa Liivalaia 40. Stockmannin tavarataloa vastapäätä. Kaupasta saa myös Tank-liukuovia. Myös Sunorek toimittaa ostokset lisähinnasta Suomeen.

Inspira

Inspirasta löytyy eurooppalaista huippudesignia. Useita tavaroita Suomessa ei edes myydä kuten italialaisen kylpyhuonevalmistaja Agapen tai keittövalmistaja Arclinean tuotteita. Inspira sijaitsee osoitteessa Maakri 19/21. Matkaa Viru-hotellin ja Inspiran välillä on noin kilometri.

Eesti Disaini Maja

Viron muotoilun talosta löytyy muotia, tekstiilitaidetta ja huonekaluja. Lisäksi paljon paljon muuta. Eesti Disaini Maja sijaitsee osoittessa Kalasadama 8. Viru-hotellin luota matkaa kertyy 1,3 kilometriä. Jos tulet Viroon Linda Linen laivalla, tänne on Linda Linen terminaalista vain puolen kilometrin matka.

Stuudio Laur

Stuudio Laur myy Bulthaupin keittiöitä. Suomessa Bulthaup -keittiöitä ei myydä. Jos haluat Bulthaup huippukeittiön kotiisi, tule Tallinnaan! Stuudio Laur sijaitsee Vanhassa kaupungissa osoitteessa Pikk 29a. Raatihuoneentorilta matkaa kertyy 260 metriä. Jos haluat sijoittaa laadukkaaseen keittiöön, kannattaa Tallinnan matkalla käydä täällä.

1 vastaus artikkeliin “Sisustustuotteet Virosta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *