Miten kerätä matkarahat Viron tai New Yorkin matkalle?

Löysin juuri tieni kaverin sivulle, joka on rahaton, mutta silti suunnitelee matkaa New Yorkiin. Hänellä on blogi rahattomananewyorkiin.com. Toki matka Viroon on edullisempi kuin matka New Yorkiin. Mutta jollekin matkarahojen kasaan saaminen voi olla vaikeaa.

Lukemassani blogissa oli muutama vinkki matkarahojen keräämiseen. Laitan ne sellaisenaan tähän. Käy lukemassa tarkemmin kotisivulla yllä olevasta linkistä.

  • Aloita tupakointi: tarkoittaa, että laitat joka päivä sen askin hinnan verran matkakassaan. Ja vaikka ei olisikaan varaa, niin laitat. Kyllä tupakkamiehetkin löytää jostain rahaa polttamiseen.
  • Tee suursiivous: kaikki kaapinperät on hyvä käydä läpi. Sen jälkeen varaat pöydän kirpputorilta ja lähdet myymään. Suosittelen käymään päivittäin järkkäämässä pöytää, jotta se olisi houkuttelevan näköinen.
  • Maksa aina ensin itsellesi! Sanon sen taas. Kun rahaa tulee, on siitä heti siirrettävä slaissi syrjään. Ei niin, että siirretään kuun lopussa ”jos on jotain siirrettävää”. Sitä ei tule olemaan.
  • Pyöräile töihin ja säästä polttoainekuluissa. Kuntokin kasvaa. Itse odotan vielä hetken, että alkaa olemaan valoisampaa aamuisin.

Tässä ohjeet matkakassan kartuttamiseksi. Toivottavasti näistä on sinullekin hyötyä. Ainakin minulle ne antoivat ajattelunaihetta ja tulevaisuudenuskoa. Ehkä minäkin pääsen matkalle joskus johonkin muualle kuin halpaan Viroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *