Tarja Halonen Virossa

Tasavallan presidentin kanslia tiedottaa, että Tarja Halonen tekee työvierailun Viroon 30.1.2012. Halonen tapaa Tallinnassa Viron presidentti Toomas Hendrik Ilveksen sekä Viron parlamentin Riigikogun puhemiehen Ene Ergman.

Halonen tekee matkat naapurimaihin virkakautensa päättyessä. Muistan yhden Halosen matkan, jolloin tapasin hänet Tartossa. Halonen muuten puhuu oikein hyvin viron kieltä.

Presidentti on tehnyt ensimmäisen virkamatkansa Ruotsiin. Presidentin vaalien alla kandidaatit Timo Soinia lukuunottamatta sanoivat käyvänsä Ruotsissa ensimmäisenä. Timo Soini lupasi tehdä ensimmäisen matkansa Viroon, veljeskansan luokse. Mutta ei tullut Soinista ainakaan vielä presidenttiä. Haavisto tai Niinistö matkustaa Tukholmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *