Miten pääsen helposti Tallinnaan?

Tallinnaan matkustaminen on nykyään helppoa. Voit matkustaa laivalla, helikopterilla ja lentokoneella. Viime vuonna joku matkusti Viroon myös kumiveneellä! Mahdollisuuksia on monia.

Laiva

Laivaliikenne Suomen ja Viron välillä on vilkasta. Pääset matkustamaan Tallinnaan seuraavilla laivayhtiöillä:

  • Eckerö Line (Nordlandia)
  • Linda Line (Karolin, Merilin)
  • Tallink (Baltic Princess, Star, Superstar)
  • Viking Line (Viking XPRS)

Helikopteri

Nopein tapa matkustaa Viroon on helikopterilento. Matka kestää 18 minuuttia. Helikoptereilla matkustajia lennättää Copterline.

Lentokone

Finnair lentää useita vuoroja Helsingistä Tallinnaan. Myös Estonian Air on lisännyt lentoja. Estonian Airin kohteina on Helsinki, Joensuu, Jyväskylä Kokkola ja Kajaani. Uusin tulokas Flybe lentää Oulusta, Vaasasta, Turusta ja Tampereelta Tallinnaan.

Katso lentojen hinnat täältä:

Tallinnan hotellitiedot täältä

Vertaile Tallinnan hotelleja ja hintoja. Täältä löydät myös asiakaspalautetta ja mielipiteitä, siitä mihin hotelliin matkalla kannattaa mennä.

Laivamatka, risteily, hotellimatka, kylpylämatka?

Ikaalisten matkatoimisto järjestää monipuolisia matkoja eri puolille Viroa. Tutustu ja tilaa risteily, hotelliloma tai kylpylämatka Ikaalisten matkatoimiston sivulta.

Matkavakuutus Tallinnan matkalle?

Viranomaiset suosittelevat matkavakuutusta kaikille Viroon matkustaville. Helpoiten saat hankittua matkavakuutuksen netistä. Alennustakin on tiedossa, jos tilaat vakuutuksen if-vakuutuksesta.

Hyvää matkaa!

Toivotan sinulle hyvää ja turvallista matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *