Tallinna – kotimainen tosi-tv 19.1.2012

Katsoin tänään TV5 -verkkosivustolta kotimaista tosi-tv ohjelmaa nimeltä Tallinna. Ohjelmasta on ollut jo useita jaksoja, mutta en ole ehtinyt katselemaan. Onneksi netistäkin näkee.

Ohjelma alkoi dialogilla:

”Tallinna on Viron elämääsykkivä pääkaupunki. Niin Tallinnaan ja Viron muihin kohteisiin kuten Pärnuun, Tarttoon ja Saarenmaalle matkustaa viikottain tuhansia suomalaisia. He lähtevät reisuun useista eri syistä. Niinpä hyvin useista eri syistä. Tämä on heidän tarinansa. Mutta täähän on itseasiassa täyttä totta eikä mitään tarinaa. Kyllähän sitä sanotaan tarinoiksi. Nii mut kun tää on tositarina. Okei okei mut nyt yhteen ääneen. Yy, kaa, koo. Tämä on Tallinna.”

Tämänkertaisessa ohjelmassa (19.1.2012) vierailtiin Tallinnan eläintarhassa sekä Meriton hotellissa, ajeltiin Tallink Taksolla, syötiin Olde Hansa -ravintolassa sekä haettiin gooteille lävistyksiä AlternaDiivassa.

Ohjelmassa oli kaksi mainoskatkoa. Eräs pikavippifirma mainosti sekä kaksi Tallinnan kauppakeskusta: Rocca al Mare (”suurin kauppakeskus Tallinnassa”) ja Kristiine-keskus (”suurin muotikeskus Tallinassa”). Pitäisiköhän katsoa netistä toinenkin jakso.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *