Tallinnaan ilman passia – heitettiin ulos laivasta!

Tarvitaanko Tallinnan matkalle passia? Ei välttämättä passia, mutta tarvitaan joko passi tai henkilökortti tarvitaan henkilöllisyyden toteamiseen. Ajokortti ei riitä.

Netissä eräs Tallinnaan matkustanut kertoo kuinka risteily meni pilalle tietämättömyyden vuoksi.

Ihan tiedoksi vaan, että se PASSI TAI HENKILÖKORTTI kannattaa olla mukana! Siskoni ja hänen mies olivat lähdössä ensimmäistä kertaa elämässään yhdessä risteilylle.. Monien vuosien seurustelu, kihlat ja kaksi lasta jo ehditty.. Odotukset tuolta risteilyltä olivat korkealla! ei sitten tullut mieleen, ettei ajokortti käy henkilöllisyyden todistamiseen EU-maassa! ***** säkä kävi ja pistari osui suoraan heidän kohdalle ja siinä oli sitten se lemmenloma ja voitte kuvitella kuinka suuri pettymys! Matkakortteja haettaessa ei kysytty mitään henkkareita, vasta laivassa ja ulos lensivät eikä rahojakaan saa takaisin! Tottakai ei tullut mieleen että pistari vois osua omalle kohdalle kun kaikki vuosia matkustanut jopa ilman mitään henkkareita eikä koskaan keneltäkään kysytty mitään… ELI PASSIT MUKAAN! SE EI PALJOA TILAA VIE! (Lähde – nimimerkki pettynyt 6.12.2011)

Hanki siis poliisin myöntämä henkilökortti tai passi! Voit matkustaa Tallinnaan ilman passitarkastuksen pelkoa.

Lue lisää: Tarvitaanko Tallinnan matkalla passia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *