Tallinnan 5 parasta ravintolaa

Tallinnassa on useita loistavia ravintoloita. Pari päivää sitten kirjoitin kolmesta Tallinnan parhaasta ravintolasta. Nyt esittelyssä on Viron pääkaupungin 5 parasta ravintolaa. Tämä on studio55.fi -sivuston näkemys asiasta. Nämä Tallinnan ravintolat tarjoavat matkailijalle mukavia kulinaristisia nautintoja.

1. Mekk

Täältä saat virolaisia herkkuja. Mekk-ravintola sijaitsee Suur-Karja kadulla (Suur-Karja 17/19) Tallinnan oopperatalon lähellä.

2. Ribe

Vene 7 -osoitteesta löytyy ranskalaisvaikutteinen Ribe ravintola. Ravintola on useita kertoja valittu Viron parhaiden ravintoloiden joukkoon. Hyvä viinivalikoima.

3. Elevant

Intialaisia herkkuja Vanhassakaupungissa. Elevantista saa myös avotulella valmistettua intialaista ruokaa. Viikonloppuna pitää tehdä ehdottomasti pöytävaraus. Osoite on Vene 5.

4. Sfäär

Pohjoismaista tyyliä. Täällä on kiva syödä tai käydä kahvilla. Ravintolan yhteydessä on myös viiniliike. Sfäär -ravintola löytyy osoitteesta Mere pst 6e

5. Kohvik Moon

Päästäksesi tähän huippukokkien ravintolaan, sinun tulee kävellä keskustasta hieman Kalasataman kaupunginosaan päin osoitteeseen Võrgu 3. Täältä löytyy kahvila Moon.

Hyviä herkutteluhetkiä Tallinnassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *