Tässäkö 3 Tallinnan parasta ravintolaa?

Matkaopas-lehti kyselee, minne syömään Tallinnassa. Tämä onkin tietysti melkein kaikkien Tallinnaan matkustavien kysymys. On kyseessä hotelliloma, risteily tai kylpylämatka, aina ruokaa tarvitaan! Ja Viro on hyvän ruuan maa.

Moni tyytyy Viron pääkaupungin hampurilaistarjontaan. Melkein joka puolella on McDonalds ja Hesburger -ravintoloita. Tallinnan vanhakaupunki on kuitenkin kulinaristin taivas. Ruokapaikkoja riittää, valinnanvara on suuri ja hintataso kohdallaan.

Lehti suositteli näitä kolmea ruokapaikkaa:

1. Leib.

Tämä ravintola ”Leib” (suomeksi leipä) sijaitsee Vanhassa kaupungissa Uus-kadulla. Kesällä voi piipahtaa viehättävällä terassilla. Pääruoat maksavat 8-16 euroa.

2. Sfäär

Rotermanni-korttelissa, Mere pst 6 E, sijaitseva ravintola. Täältä saa italialaistyyppistä ruokaa. Myös viinilista vakuuttaa. Pääruoat maksavat 10-18 euroa.

3. Ribe

Vanhassakaupungissa Vene-kadulla (Vene 7) sijaitseva ”Ribe” on usein rankattu Tallinnan parhaimpien ravintoloiden joukkoon. Viinilistalta löytyy 120 viiniä. Pääruuat maksavat 15-20 euroa.

Kiitos Matka-opas -lehdelle näistä vinkeistä. Artikkelin keskusteluosiossa suositellaan myös intialaista ravintola Chakraa (Bremeni käik 1) ja Elevant -ravintolaa (Vene 5).

1 vastaus artikkeliin “Tässäkö 3 Tallinnan parasta ravintolaa?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *