iPhone hinnat Tallinnassa 7.1.2012

iPhone on monien suosikkipuhelin. Hinnat ovat kuitenkin suolaiset. Moni ajattelee, että Tallinnassa kaikki on halpaa; varmaan siis myös puhelimet. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Virossa Suomea selvästi halvempaa on muun muassa ruoka, palvelut, alkoholi, tupakka, matkustaminen. Elektroniikka ei ole juurikaan halvempaa. Monesti päinvastoin.

iPhone hinnat Virossa

Katsoin netistä iPhonen hinnat Virossa. Tässä vähän osviittaa, jos haluat Tallinnan matkalla käydä ostamassa puhelimen. Ei välttämättä kannata, ainakaan hintojen puolesta. Tässä kahden kaupan verkosta löytyvät hintatiedot.

Klick

Apple iPhone 4 16 GB 679 euroa
Apple iPhone 4 8 GB 579 euroa
Apple iPhone 4S 16 GB 879 euroa.

EMT

Apple iPhone 3GS 8GB 599 euroa
Apple iPhone 4 32 GB 629 euroa
Apple iPhone 4 16 GB 599 euroa
Apple iPhone 4 8 GB
Apple iPhone 4S 16 GB 799 euroa
Apple iPhone 4S 32 GB 899 euroa
Apple iPhone 4S 64GB 849 euroa

Tarkista hinnat kauppojen nettisivulta ennen kuin matkustat Tallinnaan puhelinta ostamaan. Hinnat voivat muuttua ja jotkut hinnat ovat sidoksissa virolaisen puhelinoperaattoriin. Näillä hinnoilla puhelin tulee ilman lukitusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *