Lentokoneella Jyväskylästä Tallinnaan

Tallinnaan pääsee 25.3.2012 alkaen lentokoneella myös Jyväskylästä. Estonian Air lentää viikottain seitsemän vuoroa Tallinnan ja Jyväskylän välillä. Maantaintaista perjantaihin on yksi vuoro ja sunnuntaisin kaksi vuoroa.

Tämä on hyvä uutinen Tallinnan matkailijoille. Samoin niille, jotka haluavat matkustaa Tallinnan kautta muualle Eurooppaan. Tallinnasta Estonian Air lennätää matkustajia seuraaviin kaupunkeihin: Amsterdam, Barcelona, Berliini, Bryssel, Kööpenhamina, Kiova, Kuressaari, Lontoo, Milano, Moskova, Nizza, Oslo, Pariisi, Pietari, Tartto, Tukholma, Trondheim ja Vilna. Vuonna 2012 keväällä uusia kohteita on Riika, Hannover, Wien, Venetsia ja Tbilisi.

Vuoden 2012 keväällä Estonian Air avaa uusia kohteita myös Suomessa. Jyväskylän lisäksi Tallinnaan pääsee seuraavilta paikkakunnilta: Kokkola/Pietarsaari, Joensuu, Kajaani. Myös vanha reitti Helsinki-Tallinna -säilyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *