Lentämällä Tallinnaan – uudet reitit Joensuu, Kokkola/Pietarsari ja Kajaani

Tallinnaan on päässyt aiemmin lentämällä Helsingistä. Nyt Estonian Air avaa kolme uutta lentokohdetta Suomesta Viroon.  Keväällä alkavat seuraavat lennot (suluissa alkamispäivä):

  • Tallinna-Joensuu-Tallinna (26.3.)
  • Tallinna-Kokkola/Pietarsaari-Tallinna (27.3.)
  • Tallinna-Kajaani-Tallinna (3.4.)

Tallinna-Joensuu

Joensuun ja Tallinnan väliä lennetään neljä kertaa viikossa.  Lentopäivät ovat maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Lähdöt ovat Tallinnasta 13:50 ja saapuminen Joensuuhun 15:05. Joensuusta Tallinnaan lento lähtee 15:40 ja saapuu Tallinnaan 17:00.

Tallinna-Kokkola/Pietarsaari

Tallinna-Kokkola/Pietarsaari -väliä lennetään kuusi kertaa viikossa. Tiistaina, torstaina ja sunnuntaina lento lähtee Tallinnasta kello 13:45 ja saapuu Kokkolaan 15:15. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina lento lhtee Tallinnasta yöllä kello 23:40 ja saapuu Kokkolaan 01:10.

Kokkolasta pääsee lentämällä Tallinnaan tiistai, torstai ja lauantai aamuisin kello 5:45. Saapuminen Tallinnaan on 07:10. Tiistai, torstai ja sunnuntai lennot Kokkolasta lähtevät 15:40 ja laskeutuminen Tallinnaan tapahtuu 17:00.

Tallinna-Kajaani

Kajaanin ja Tallinnan reittiä lennetään neljä kertaa viikossa. Lähdöt Tallinnasta ovat öisin (tiistai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai) kello 23:45 ja saapuminen Kajaaniin 00:55. Kajaanista Tallinnaan lento lähtee (maanantai, keskiviikko, torstai ja lauantai) kello 06:00 ja lento on Tallinnassa kello 07:05.

Lippuhinnat

Lentolipun hinta (yksi suunta) on Tallinnasta alkaen 49,90 euroa, Kokkolasta, Joensuusta ja Kajaanista alkaen 55,46 euroa. Nämä summat ovat voimassa kun lippu ostetaan Estonian Airin kotisivulta. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Tarkista lentoajat ja lentohinnat internetistä:

Hyvää lentomatkaa Tallinnasta ja Tallinnaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *