Joulumarkkinat Tallinnassa 2011-2012

Tänäkin jouluna Tallinna tarjoaa hienoja jouluelämyksiä matkailijoille. Tuttuun tapaan Tallinnassa on kahdet joulumarkkinat: Rotermannin korttelin joulumarkkinat sekä Raatihuoneentorin joulumarkkinat.

Rotermannin korttelin joulumarkkinat

Rotermannin korttelin joulumarkkinat avautuivat tänä viikonloppuna. Markkinoita vietettään 19.11.2011-9.1.2012 kello 10-19. Nämä tiedot löytyivät Viron matkailusivuilta. Valitettavasti joulumarkkinoiden kotisivuilla on vielä viime vuoden tiedot.

Tästä löydät tietoja sekä kartan markkinoille: Viron joulumarkkinat

Jos matkailukeskuksen tiedot pitävät paikkansa, täältä löydät 40 joulumajaa, jotka tarjoavat virolaisia käsitöitä, joululahjoja, syötävää ja juotavaa. Kannattaa käydä katsomassa. Huom! Näiden joulumarkkinoiden mainonta netissä on niin surkeaa, että en tiedä, voiko luottaa lainkaan markkinoiden olemassaoloon. Pitää käydä katsomassa ja kertoa sitten.

Tallinnan joulumarkkinat Raatihuoneentorilla

Raatihuoneentorilla järjestetään taas joulumarkkinat. Markkinahumuun pääsee osalliseksi 26.11.2011-8.1.2012 kello 9-21.

Joulupukki poroineen osallistuu myös joulumarkkinoille. Raatihuoneentorille on pystytetty upea joulukuusi ja kuusen ympärillä on useita joulumäkkejä ja myyntipaviljonkeja. Täältä voit ostaa joululahjoja, jouluruokia, joulujuomi sekä katsella eläinmaailman edustajia: jäniksiä, vuohia, poneja, hanhia ja karitsoita.

Jokaisen Tallinnaan matkustavan kannattaa käydä katsomassa näitä joulumarkkinoita Vanhan kaupungin keskustassa.

Miten pääsen Tallinnaan

Voit varata Tallinnan matkan netistä laivafirmojen kotisivuilta (Viking Line, Eckerö Line, Tallink-Silja, Linda Line) tai matkatoimistojen kautta (esim. Ikaalisten matkatoimisto, Lehtimäen Matkat).

Jos haluat valita itse hotellin Tallinnasta se löytyy parhaiten -sivustolta. Siellä näet helposti Tallinnan hotellit ja niiden hinnat.

Onhan myös matkavakuutus Tallinnan matkalla kunnossa? If -vakuutusyhtiö tarjoaa 10 % alennusta netissä asioiville.

Tutustu tarjouksiin:

1 vastaus artikkeliin “Joulumarkkinat Tallinnassa 2011-2012”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *