5 Tallinnan käsityökauppaa

Suuri osa Tallinnaan matkaavista suomalaisista käy ostamassa käsityötarvikkeita. Eikä ihme sillä valikoima on suuri ja hinnat ovat halpoja. Tässä muutama suomalaisten suosima käsityökauppa Tallinnassa.

Karnaluks

Karnaluks on käsityöläisen taivas Tallinnassa. Täältä käsityön tukkukaupasta suomalaiset turistit ja turistiryhmät hakevat innokkaasti halpoja käsityötarvikkeita.

Jos Tallinnan matkalla on aikaa käydä vain yhdessä käsityötarvikekaupassa, kannattaa käydä Karnaluksissa.

Karnaluks tarjoaa käsityön harrastajalle ja ammattilaiselle suuren valikoiman tarvikkeita mm. lankoja, nappeja, nauhoja, ompelutöitä, koristeita, puikkoja. Tämä pitää itse nähdä.

Missä Karnaluks sijaitsee? Karnaluks sijaitsee Tallinnassa osoitteessa K.A. Hermanni 1 C. Katso kartalta.

Käsityökauppa Karnaluks on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-15. Karnaluksissa maksutapa on käteinen.

Abakhan Fabrics

Abakhan Fabrics kangasliikkeellä on Tallinnassa kaksi myymälää: Tartu Mnt 63 (aivan Karnaluksin vieressä – katujen Laulupeo ja Tartu maantee kulmassa) ja Pärnu mnt 69.

Tartu maantee -kadulla sijaiteva kauppa on avoinna ma-pe 9-19 ja la 10-16. Pärnu maantee -kadulla sijaiteva myymälä on avoinna ma-pe 9.30-18.30 jala 10-16.

Abakhan Fabrics -kaupasta löydät suuren valikoiman kankaita, mutta myös lankoja, ompelutarvikkeita ja muita käsityötarvikkeita.

Kuvia Pärnun maantee -kadulla sijaitsevasta myymälästä löydät täältä.

Kuvia Tartu maantee -kadulla sijaitsevasta myymärlästä löydät täältä.

Lõng ja Lõngast – Wool & Woollen

Tämä on uudehko lankakauppa Tallinnassa. Viron kielinen sana ”Lõng” tarkoittaa lankaa. ”Lanka ja langasta” voisi olla tämän lankakaupan nimi suomeksi. Tämä pieni, viihtyisä lankakauppa sijaitsee osoitteessa Tartu mnt 60. Eli aivan Karnaluksin ja Abakhan Fabricsin kulmilla.

Jolleri Käsitöökamber

Jollerin käsityökammari sijaitsee Tallinnan vnhassa kaupungissa osoitteessa Müürivahe 11. Tämä perheyritys on toiminut jo 12 vuotta.

Jollerista löydät lankoja ja virolaisia käsitöitä. Tästä näet Jolleri käsityökaupan sijainnin kartalla sekä pääset tutustumaan käsityökaupan nettisivuihin.

Liann-Lõngad

Liann-Löngad on tuo ulkomailta käsityölankoja Viroon. Käsityölankojen ja neuletarvikkeiden lisäksi käsityökauppa tarjoaa kirjontasarjoja (tyynyt, taulut) sekä nappeja (puu, sarvi, nahka).

Tallinnassa käsityökauppa sijaitsee ostoskeskuksesessa Kaubamaja, B1 Galerii, 1. kerros. Kauppa on avoinna kello 9-21.

1 vastaus artikkeliin “5 Tallinnan käsityökauppaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *