Jari Litmasen talo Tallinnassa

Tallinnan matkat sivusto ottaa yhden uutisen nyt myös Seiskasta. Seiska nimittäittäin kirjoitti, että Jari Litmanen asuu vaatimattomasti ökyrikkaiden keskellä Tallinnassa. Lehdestä löytyy myös kuva Litmasen asunnosta.

Jari Litmanen asuu vaimonsa Ly Jürgensonin ja lastensa Caro ja Bruno kanssa Tallinnan länsiosassa Kakumäen kaupunginosassa. Matkaa Tallinnan keskustaan on noin 10 kilometriä. Asunto on kaksikerroksinen paritalohuoneisto, jossa on tilaa 148 neliöitä. Virolaisittain ei mikään kovin iso talo. Seiska kirjoittaakin, että talo on alueen tasoon nähden vaatimaton.

Litmanen on hankkinut asunnon Tallinnasta noin viisi vuotta sitten. Nykyisin talon arvo on noin 200 000 euroa. Litmasella on Virossa myös sijoitusasuntoja.

Moni etsii asuntoa Virosta. Mikä on paras aika asunnon ostamiseen? Hankala sanoa. Asuntojen hinnat Virossa ovat pudonneet viime aikoina, mutta mihin päin ne liikkuvat jatkossa on epävarmaa. Joka tapauksessa asunnon osto Tallinnasta on monen suomalaisen unelma. Moni on sen jo toteuttanut. Matka Tallinnaan on kivempi, kun siellä on oma asunto odottamassa! Ja elämäkin Suomenlahden eteläpuolella halvempaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *