Tallinnan ravintoloita

Tässä on Tallinnan ravintoloita, joissa voit käydä nauttimassa hyvää ruokaa, jos risteilyllä on aikaa käydä maissa. Jos olet pidemmällä hotellilomalla Tallinnassa, kannattaa käydä tutustumassa useampaan paikkaan. Tallinnan ravintolat ovat edullisempia kuin Suomessa, joten lomalla on aika syödä ulkona.

Olde Hansa

Tottakai Olde Hansa (”Tallinnan keskiaikainen Ravintola ja Kauppa”) mainitaan tässä ensimmäisenä! Olde Hansan löytää helposti Vanhasta kaupungista osoitteesta Vana turg 1. Tämä keskiaikainen ravintola on avoinna joka päivä kello 11-24. Olde Hansalle on kyllä nousemassa varteen otettavia kilpailijoita Tallinnan ravintolamarkkinoilla.

MustLammas

Kaukaasialainen Must Lammas on erinomainen grilliravintola vanhassa kaupungissa. Osoite on Sauna 2. Musta Lammas on avoinna ma-la 12-23 sekä sunnuntaisin 12-18. Täältä minulla on vain hyviä kokemuksia. Suosittelen.

Lokaal Helsinki – Stadi Tallinnassa

Näin mainostaa tämä ravintola, jossa en ole vielä koskaan käynyt. Täällä on suomalainen karaoke, tanssilattia, Suomen tv ja suomalaista musiikkia. Lokaal Helsinki löytyy osoitteesta Viru 18. Avoinna su-to 12-01, pe-la 11-03.

Talukõrts Restoran

Tässä virolaisen maaseudun tunnelmaa Tallinnan keskustassa. Ravintola sijaitsee osoitteessa Viru 18 (3. kerros) ja on avoinna joka päivä 11-22.

Mack Bar-B-Que

Täältä saat amerikkalaisen maun lautasellesi. Tämä amerikkalainen ravintola sijaitsee kahdessa paikassa: Rocca al Maren kauppakeskuksessa sekä Tallinnan keskustassa osoitteessa Tartu mnt. 63.

Mannerheim Ravintola

Täältä löytyy marsalkka Mannerheimin lempiruuat ja reseptit. Ravintola Mannerheim on avoinna joka päivä kello 12-00. Osoite on Mere pst. 8a.

Ravintola Nevskij

Tämä venäläinen ravintola sijaitsee vanhassakaupungissa osoitteessa Rataskaevu 7. Täältä venäläistä ruokaa!

Kuldse Notsu Kõrts

Täältä löytyy maistuvia virolaisen maalaismiljöön ruokia ja juomia. Tämä krouvi on aivan Raatihuonen läheisyydessä osoitteessa Dunkri 8. Avoinna kello 12-24.

Beer Garden

Täältä saat juomat ja ruuat uuden keittiömestarin ohjauksessa. Osoite Aia 10/Inseneri 1.

The Seven Seas – Seitse merd

Tämä pub-ravintola sijaitsee ostoskeskus Sadamarketissa (Sadama 6/8) ja on avoinna päivittäin kello 8-19.

Vapiano

Tämä on noussut minulle yhdeksi suosikkiravintolaksi Tallinnassa. Vapiano löytyy kahdesta paikasta: Foorum Keskus (Hobujaama 10) ja Solaris Keskus (Estonia pst 9). Vapiano on avoinna su-to 11-23, pe-la 12-24.

Ristorante Merilin

Tallinnan keskustassa (Aia 7) on avattu uusi italialainen ravintola Ristorante Merilin. Täältä löytyy laaja valikoima italialaisia ruokia, oluita sekä italialaisia ja ranskalaisia viinejä.

Troika

Erinomainen venäläinen ravintola Raatihuoneentorilla (Raekoja plats 15). Troikassa minun ei ole tarvinnut pettyä kertaakaan.

Reval Café

Reval Café on kahvilaketju, joka on saanut nimensä Tallinnan vanhasta nimestä Reval, joka on suomennettu Rääveliksi. Milloinkohan joku perustaa Rääveli Cafen Tallinnaan? Reval Cafën kahvila-ravintolaan voi käydä tutustumassa muun muassa osoitteessa Müürivahe 14.

Le Château

Tunnelmallinen ranskalainen kellariravintola vanhassakaupungissa osoitteessa Lai 19. Le Chateau on avoinna ma-la 12-24. Täällä pääset makumatkalle 1600-luvun Ranskaan!

Steakhouse

Steakhouse sijaisee Viru-hotellia vastapäätä osoitteessa Viru väljak 2. Avoinna joka päivä 11-23.

Grillhaus Daube

Grilliravintola vanhassakaupungissa osoiteessa Rüütli 11. Avoinna kello 12-23.

Casa do Brazil

Nyt Tallinnassa on avattu uusi brasilialainen ravintola. Käy tutustumassa osoitteessa Endla 23.

Fish&Wine

Tämä kalaruokala mainostaa ”…ehkäpä kaupungin paras uusi ravintola”. Nimensä mukaisesti täältä saanee kalaa ja viiniä. Fish&Wine on avoinna ma-to 11.30-23.00, pe-la 11.30-01.00, su 11.30-21.00. Tämä uusi ravintola löytyy Tallinnan vanhastakaupungista osoitteesta Harju tn 1.

African Kitchen

Afrikkalainen ravintola Tallinnassa osoitteessa Uus 32/34.

Chakra

Tämä ravintola löytyy osoitteesa Bremeni käik1/Uus 19.

Schnitzel Haus

Saksalainen ravintola Tallinnassa. Täältä mieleeni muistuu suuret ja maukkaat pihvit sekä aito saksalainen tunnelma. SchnitzelHaus sijaitsee nyt uudessa osoitteessa Rüütli 28/30. Avoinna su-to 11-24, pe-la 12-02.

Goodwin – the Steak House

Tämä pihviravintola väittää tarjoavansa ”elämäsi parhaat pihvit”. Voit mennä tarkastamaan asian osoitteeseen Viru 22.

Cubanita Live Café

Tämä kuubalainen ravintola ja tanssiklubi sijaitsee Foorum -keskuksessa, Narva mnt 5.

Liisu juures

Eli ”Liisun luona”. Perheravintola Liisu tarjoaa perinteisiä virolaisia herkkuja kodikkaassa ilmapiirissä päivittäin kello 10-24 raatihuoneentorilla (Raekoja plats 13).

Bollywood

Ravintola Bollywood sijaitsee osoitteessa Pikk 31. Tämä on uusi aasialaisen ruuan ravintola. Täältä löytyy kiinalainen, intialainen ja thaimaalainen ruoka.

Maharaja

Raatihuoneen torilta (Raekoja plats 13) löydät maukkaat intialaiset ruuat. Maharaja on avoinna päivittäin 12-24. Vatsatanssia pääset ihailemaan perjantaisin ja lauantaisin kello 20-21.

Clazz

A la carte menu. Ravintola Clazz sijaitsee Olde Hansaa vastapäätä osoitteessa Vana Turg 2. Täällä on elävää musiikkia kuutena iltana viikossa!

Vana-Toomas

Ravintola Vana-Toomas (Vanha Tuomas) sijaitsee Tallinnan raatihuoneentorilla. Vana-Toomas tarjoaa buffet-aamiaisen joka aamu kello 8.30-11.30 hintaan 3,95 euroa.

Maikrahv

Maikravh on vanhan ajan ruokapaikka, joka väittää tarjoavansa Tallinnan parasta pippuripihviä. Maikrahv löytyy raatihuoneentorilta.

Ravintola Turg

Ravintola Turg tarjoaa hyviä italialaisia pizzoja. Turg on aivan raatihuoneentorin vieressä. Turg tarjoaa lounasbuffeen kello 12-15 hintaan 100 grammaa = 1 euro.

Toivottavasti löysit tästä ruokapaikan itsellesi kun matkustat Tallinnaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *