Baarimiehen Tallinna –kirja ilmestynyt

Nyt Tallinnassa on helppoa tutustua baareihin ja kapakoihin. Ota Tallinnan matkalle mukaan ”Baarimiehen Tallinna” –kirja ja anna sen kuljettaa ja opastaa sinua Viron pääkaupungissa.

Kirjaan on päässyt 138 hansakaupungin juomapaikkaa. Täältä löydät ehkä tutut Vanhankaupungin kellaripubit ja olutravintolat ja muut kaupungin kuppilat ja kapakat. Ja mikä parasta, maailma avartuu. Pääset tutustumaan risteilymatkallasi tai hotellilomasi aikana aivan uusiin paikkoihin.

Baarimiehen Tallinna –kirjassa tekijät ovat löytäneet persoonallisia juomapaikkoja. Moni arvostaa sitä, että 138 paikan joukossa on myös sellaisia mistä toista suomalaista ei löydä! Toki on myös suomalaisten kantapaikkoja.

Baarimiehen Tallinna –kirjan tekijät ovat sitä mieltä, että baarit ja pubit muuttuvat sitä aidoimmiksi ja mielenkiinnostavimmiksi mitä kauemmaksi Raatihuoneentorista janoinen kulkija lähtee.

Heti tätä kirjoittaessa tuli jano. Nyt olisi kiva mennä ja juoda yksi hyvä olut jossain Tallinnan olutkellarissa! Lisäksi Tallinnassa olut on halpaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *