Joulumatka Tallinnaan

Tallinna on myös talvella erinomainen matkakohde. Erityisesti Tallinnan vanhankaupungin lumo illan lumipeitteessä ja valaistuksessa on todella romanttinen.

Raatihuoneen torilla on useita kojuja, joista voi ostaa lämmikettä ja pientä naposteltavaa. Samoista kojuista löytää joululahjoja kotiin vietäväksi. Tallinnan joulutori on myös kansainvälisesti arvostettu.

Toki Tallinnan suuret ostoskeskukset ovat myös auki. Täältä löytää pukinkonttiin monet tuotteet halvemmalla kuin Suomesta. Eikä Suomessa edes ole kaikkea sitä, mitä Tallinnasta löytyy.

Ikaalisten matkatoimiston Tallinnan joulumatka

Matkatoimistoista muun muassa Ikaalisten matkatoimisto markkinoi nyt Tallinnan joulumatkaa. Joulumatka-pakettiin sisältyy risteily ja kolme yötä keskustahotellissa.

Joulumatka alkaa Baltic Princess -risteilylä. Laivalla voit nauttia jouluruuista ja hyvästä viihteestä. Tallinnassa hotellivaihtoehdot ovat Radisson Blu, Olümpia, Europa, Viru, L’Ermitage ja Meriton Grand Conference & Spa.

Lähtöpäivät Ikaalisten matkatoimiston joulumatkalle ovat 22.12. ja 23.12. Paluupäivät näille matkoille ovat 26.12. ja 27.12. Edullisin hinta on 104 euroa.

Lisätietoja:
Ikaalisten matkatoimiston joulumatka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *