Tallinn International Horse Show

Nyt Tallinnassa on taas kansainvälinen ratsastusfestivaali. Tallinn International Horse Show täyttää Sakun Suurhallin kolmeksi päiväksi 7.-9.10.2011.

Viikonlopun aikana voit seurata tasokkaita ratsastuskilpailuja sekä hevosesityksiä. Tapahtuman järjestäjät lupaavat jotain kaikenikäisille hevosten ystäville.

Tallinnaan on tulossa Euroopan parhaita hevosia ja ratsastajia, jotka mittelöivät este- ja kouluratsastuksessa. Lisäksi kilpailupäivinä on tarjolla viihdettä. Perheen pienimmille on oma lapsialue.

Yhden päivän lippu Tallinnan hevosshow -tapahtumaan maksaa 7.10. 15 euroa. Alennuslipun saa kympillä. Yhden päivän lippu 8. ja 9. päivänä maksaa alkaen 24 euroa. Perhelipun saa 45 eurolla. Kahden päivän lippu (8.-9.10) maksaa 43 euroa ja kolmen päivän lippu maksaa 55 euroa. Alle kuusi vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Jos olet Tallink Club One -jäsen, saat 10 prosentin alennuksen lipun hinnasta.

Lue lisää: Tallinn International Horse Show

Hotelli Tallinnasta

Jos tarvitset tapahtuman ajaksi hotellia Tallinnasta se löytyy helposti täältä:

Muista myös matkavakuutus Tallinnan matkalla!

Tallinnassa tapahtuu vahinkoja harvoin. Vahingot eivät tule kuitenkaan kello kaulassa. Jos jotain tapahtuu, ilman matkavakuutusta, Tallinnan reissu voi tulla todella kalliiksi. Tutustu halpoihin ja helposti ostettaviin matkavakuutuksiin täällä:

Tilaa valmismatka Ikaalisten matkatoimistosta

Jos et halua valita itse hotellia, voit tilata myös valmiin matkan. Esimerkiksi Ikaalisten matkatoimisto välittää 22 tunnin risteilyjä, päiväristeilyjä, kylpylämatkoja ja hotellilomia Viroon. Jos tilaat Tallinnan hotelliloman, pääset helposti katsomaan Tallinn International Horse Show -tapahtumaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *