Suklaaherkkuja Tallinnasta

Tavallinen turisti Tallinnassa ei paljoa suklaata maistele. Suomalaisten Tallinnan ostokset keskittyvät pääasiassa alkoholiin, tupakkaan, ruokaan ja vaatteisiin.

Vaikka turisti pysähtyy usein vanhan kaupungin kahviloihin, hansakaupungin suklaakahvilat jäävät helposti huomaamatta. Studio55 -sivusto johdattaa matkailijan kolmeen Tallinnan suklaakahvilaan (”Tallinnan suklaiset kiusaukset”). Näistä paikasta saa erilaisia konvehteja, praliineja, nugaita ja tryffeleitä. Kannattaa käydä maistelemassa.

Tässä kolme esiteltyä paikkaa:

Pierre Chocolaterie (Vene 6, Meistrite Hoov). Tämä romanttinen kahvila on ranskalaisvaikutteinen. Erityisesti suositellaan Pierre Maius – nimisiä konvehteja. Hinta on 2,50 euroa kappaleelta. Ei kovin halpa, mutta kuulemma erinomaisen makuinen. Pierre Chocolaterie on avoinna joka päivä kello 9-24.

Café Josephine (Vene 16). Tämä kahvila ei ole kaukana edellisestä. Myös tämä kahvila on raskalaisvaikutteinen. Suklaat ovat samoja kuin Pierre Chocolateriessa. Café Josephine on avoinna päivittäin kello 9-24.

Anneli Viik Handmade Chocolate Café (Pikk 30). Lähellä Raatihuoneentoria Pikk-kadulla sijaitsee Anneli Viikin kahvila. Täältä saa mm. Madame Butterfly ja Romeo&Julia -suklaata. Anneli Viik Handmade Chocolate Cafë on avoinna maanantaista lauantaihin kello 10-21 ja sunnuntaisin kello 10-19.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *