Martin Markkinat Tallinnassa 10.-12. marraskuuta 2011

Virolaiset kutsuvat Martin markkinoita Viron käsityön  laulujuhliksi. Tänä vuonna Martin markkinat (viroksi Mardilaat) järjestetään 10.-12. marraskuuta.  Kyseessä on Viron suurin käsityöhön ja kansalliseen elämäntapaan liittyvä näyttely.

Tallinnassa esitellään ja myydään Viron parhaita käsitöitä sekä järjestetään alan asiantuntijoiden työpajoja.  Tarjolla on myös virolaisia ruokia sekä kansallista musiikkia.

Ensimmäisen kerran Martin markkinat järjestettiin Tallinnassa 1997. Aluksi tapahtuma suunniteltiin käsitöiden myyntitapahtumaksi mutta siitä kehittyi kansankulttuurin suurtapahtuma.  Martin markkinoilla virolaisesta käsityöstä, ruuasta, taiteesta, musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat yhteen.  Vuonna 2011 erityisen leimansa tapahtumalle antaa se, että Tallinna on Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Martin Markkinat järjestetään Saku Suurhallissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *