Tallinna kiinnostaa

Tallinnanmatkat.com -sivuston kasvuvauhti on jatkunut nopeana. Se kertoo, että Viro ja Tallinna ovat edelleen suomalaisten suosiossa. Lisäksi kesäaika lisää Viroon suuntautuvaa matkailua. Päiväristeilyt ja hotellilomat Tallinnaan ovat kesäloman aikana suositumpia kuin koskaan.

10 suosituinta kirjoitusta kesäkuussa 2011

Mitä ihmiset ovat lukeneet Tallinnan matkat -blogissani. Tässä kymmenen suosituinta kirjoitusta kesäkuussa 2011. Varmasti nämä ovat kiinnostavat myös sinua, joka etsit tietoja matkustamisesta.

Viron juhannus

Viron juhannus kiinnosti lukijoita kaikkien eniten. Virossa juhannus on aina samana päivänä eli 24.6.  Lue lisää: Juhannus Virossa 24.6.

Juhannus ja laivaliput

Myös toinen suosittu artikkeli koski juhannusta. Jos matkustat Tallinnaan juhannuksena, muista ostaa laivaliput ajoissa: Hanki laivalippu Tallinnaan ajoissa. Juhannus kohta loppuunmyyty.

Tallinnan matka ja passi

Monia Viroon matkustajia kiinnostaa, tarvitaanko matkalla passia. Tästä saat lisätietoja passin tarpeellisuudesta/tarpeettomuudesta. Huomio myös sakko, jos et pysty todistamaan henkilöllisyyttäsi Tallinnassa. Lue lisää: Tarvitaanko Tallinnan matkalla passia.

Edullisesti Tallinnaan

Tämä blogikirjoitus kertoo edullisten laivalippujen hinnat. Vertailussa Viking Line, Tallink, Linda Line ja Eckerö Line. Kirjoituksessa on myös muistutus matkavakuutuksen tarpeellisuudesta Tallinnan matkalla. Lue kirjoitus: Edullisimmat risteilyt Tallinnan – hinnat täällä.

Linda Line: helppo ostosmatka Tallinnaan

Linda Line vie matkustajia Helsinki-Tallinna-Helsinki -väliä kantosiipialuksilla. Lindan laivoihin ei mahdu autoja. Ongelmana o se, että kovalla tyylellä Linda Linen laivat jäävät satamaan.  Tyynellä ilmalla Linda Line tarjoaa toisenlaisen matkakokemuksen. Lue: Linda Line tarjoaa: helppo ostosmatka Tallinnaan.

Halpa matkapaketti Tallinnassa

Suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät valmismatkoja Tallinnaan. Tietoja seuraavista firmoista: Matkapojat, Matkavekka ja Ikaalisten matkatoimisto. Laivafirmat tarjoavat edullisia hotellipakettaja. Ehkä löydät itse vielä edullisemman Hotels.com -sivustolta. Voit etsiä ilmaiseksi ja suomen kielellä! Lue lisää: Halpa hotellipaketti Tallinnaan.

Tallinnan parhaat ravintolat

Tässä esittelen erään näkökulman ja mielipiteen siitä, mitkä ovat Tallinnan parhaat ravintolat. Tässä linkki, josta löytyy hyvä ravintola Tallinnan matkalle: Tallinnan parhaat ravintolat.

Osta Tallinnasta näitä!

Moni matkailija miettii, mitä Tallinnasta kannattaa ostaa. Suomalaiset tuovat Virosta varsinkin ruokaa, alkoholia ja päivittäistavaroita. Katso, mitä Tallinnasta saa halvalla: Mitä Tallinnasta kannattaa ostaa?

Kaikki Tallinnan laivat

Tässä esittelen kaikki Helsinki-Tallinna-Helsinki -välillä liikennöivät matkustajalaivat. Täältä löytyy Viking Line, Tallink-Silja, Eckerö Line ja Linda Line. Lue lisää laivoista, joilla suomalainen matkustaa Tallinnaan: Kaikki laivat Tallinnaan.

Oluen hinnat Virossa

Tallinnasta saa olutta halvalla ja kalliimmalla.  Virossa olut ja alkoholi on edullisempaa kuin Suomessa. Ei ihme, että monet janoiset turistit istuvat Tallinnassa terassilla juomassa olutta. Alkoholi, viini, olut, siiderit ja muut senkaltaiset kuuluvat myös tavanomaisiin tuliaisiin Viron matkalta. Lue lisää oluen hinnasta Tallinnassa: Virossa on sekä halpaa että kallista olutta.

Hyvää Tallinnan matkaa

Onko edessäsi risteily, reittimatka tai hotellimatka? Joka tapauksssa toivotan sinulle hienoja hetkiä Tallinnassa ja muuallakin Virossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *