10 suosituinta juttua tallinnanmatkat.com -sivustolla kesäkuun 1. viikon aikana 2011

Tallinnanmatkat.com -sivusto on kasvattanut suuresti suosiotaan Tallinnan matkaajien joukossa. Hienoa, että tätä blogia luetaan ja voin olla avuksi Viroon suuntautuville matkailijoille.

Päätin laittaa tähän tiedoksi kesäkuun alun 10 suosituinta blogikirjoitusta. Kun internetistä on etsitty tietoa Tallinnasta, risteilyistä ja laivamatkoista, etsijät ovat löytäneet näiden blogikirjoitusten äärelle.

Tarvitaanko Tallinnan matkalla passia?

Moni kyselee, pitääkö Tallinnan matkalla olla mukana passi. Tässä kirjoituksessa kerron, että Tallinnassa passia ei yleensä kysytä, mutta henkilöllisyys pitää todistaa pyydettäessä passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti ei riitä. Jos et voi todistaa henkilöllisyyttäsi, voit saada 770 euron sakon. Lue henkilöllisyyden todistamisesta Virossa…

Juhannus Virossa 24.6.

Juhannus on Virossa aina 24. kesäkuuta. Sekä juhannus että juhannusaatto, jota juhlitaan Voitonpäivänä ovat Virossa vapaapäiviä. Lue lisää Viron juhannuksesta…

Hanki laivalippu Tallinnaan ajoissa. Juhannus kohta loppuunmyyty.

Laivayhtiöt varoittavat, että laivaliput ja autopaikat juhannukseksi on kohta myyty. Laivalippu juhannukseksi kannattaa hankkia mahdollisimman nopeasti. Lue lisää juhannuksen ajan laivaliikenteestä…

Linda Line tarjoaa: Helppo ostosmatka Tallinnaan.

Linda Line tarjoaa Tallinnan ystäville Helppoa ostosmatkaa Tallinnaan. Matkapaketti maksaa 40/45 euroa. Tähän päiväristeilyyn sisältyy myös taksimatka Tallinnan kauppakeskseen. Lue lisää Linda Linen ostosmatkasta…

Virossa on sekä halpaa että kallista olutta!

Tutkimus selvitti oluen hinnat Tallinnassa. Kallein olut oli kuusi euroa ja edullisin oli kaksi ja puoli euroa. Keskimääräinen oluen hinta Tallinnan vanhassa kaupungissa oli neljä euroa. Lue lisää oluen hinnasta…

Onko tässä halvin matka Tallinnaan? 22 tunnin risteily vain 5 euroa.

Äkkilähtö Tallinnaan. Laivafirmat myyvät myös edullisia äkkilähtöjä Helsinki-Tallinna-Helsinki -välille. Kaikkein edullisin Tallinnan risteily maksoi 5 euroa. Lue lisää miten pääset halvalla Tallinnaan.

Kaikki laivat Tallinnaan.

Esittelyssä kaikki Tallinkin, Viking Linen, Eckerö Linen ja Linda Linen laivat, jotka seilaavat Helsingin ja Tallinnan väliä. Tutustu Tallinnan laivoihin tässä…

Tallinnan parhaat ravintolat.

Katso, mitkä ravintolat on todettu Tallinnan parhaiksi ravintoloiksi. Erinomaisia ehdotuksia niille, jotka etsivät hyviä ruokapaikkoja Tallinnassa. Pizzaa, possua, venäläistä ja virolaista ruokaa. Tutustu Tallinnan ruokapaikkoihin täällä…

Mitä Tallinnasta kannattaa ostaa?

Kannattaako Tallinnasta ostaa ruokaa, vaatteita, alkoholia ja lääkkeitä? Mikä on halvempaa Virossa kuin Suomessa? Vaikka Viro on kallistumassa, moni asia on siellä vielä halpaa. Lue lisää tutkimuksesta, joka selvitti suomalaisten ostoskäyttäytymistä Virossa…

Halpa hotellipaketti Tallinnaan.

Halpa hotellipaketti Viroon? Monet suomalaiset etsivät edullisia hotellipaketteja Tallinnaan. Tässä kolme matkatoimistoa, joiden kautta voi kysellä halpoja matkoja. Lue lisää, miten pääset halvalla Tallinnaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *