Tallink Baltic Princess testissä

ET-lehden lukijat järjestivät testausmatkan ja kokeilivat miltä tuntui Tallink Baltic Princessin 22 tunnin risteily Tallinnaan. Risteilyyn kuului pari tuntia Tallinnan keskustassa oloa.

Lehden testiryhmäksi valittiin 10 henkilöä. Joukkoon mahtui aktiivisia risteilymatkustajia sekä niitä, joille laivamatkat ovat olleet harvinaista herkkua. Testihenkilöiden ovat käyneet risteilyllä keskimäärin muutaman kerran vuodessa. Suurin osa testaajista halusi matkustaa ennemmin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Yli puolet testaajista halusi käyttää Tallinkin laivaa.

Tallinkin testimatkan tulokset

Tallinkin siisteys ja hytit olivat erinomaisia. Laivan ravintolat saivat myös kiitosta. Tallinkin henkilökunta palveli risteilyvieraita hyvin. Laivan viihdetarjonta miellytti enemmistöä, mutta risteilyn päiväohjelmaan haluttiin vaihtelevuutta.

Tallinassa

Testaajat olisivat halunneet olla kauemmin Tallinnassa. Kahdessa tunnissa ei ehdi nauttia paljoa ”kaupungin erikoisesta ilmapiiristä.”

Testaajille jäi mieleen Viru-keskuksen suuret puutarhamansikat, Sepa Äri -takomotuotteita valmistava liike, Jolleri Käsitöökamber, jossa oli mielenkiintoinen ja edullinen lankavalikoima.

Lue nettiet.fi -sivuston matkakertomus Tallink Baltic Princess -risteilyn testauksesta.

Matkavakuutus Tallinnan matkalle

Muista ottaa matkavakuutus Tallinnan matkalle. Todennäköisesti matka sujuu hienosti eikä onnettomuuksia tai sairastumisia tule. Mutta jos ne sattuu ylllättämään Tallinnan matka voi tulla kalliiksi. Tutustu matkavakuutukseen tässä. Saat kymmenen prosentin alennuksen, kun ostat vakuutuksen netistä.

Tallinnan hotellit

Tilaa itse hotelli Tallinnasta tai ihan mistä päin maailmaa tahansa. Tästä pääset katsomaan hotellien varaustilanteet, hinnat ja tiedot hotelleista.

2 vastausta artikkeliin “Tallink Baltic Princess testissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *