Hanki laivalippu Tallinnaan ajoissa. Juhannus kohta loppuunmyyty.

Juhannukseen on aikaa vajaat kolme viikkoa. Moni suomalainen suunnittelee juhannuksen viettoa Tallinnassa tai muualla Virossa.  Erityisesti Saarenmaa on kesäparatiisi.

Virossa juhannus on aina 24. kesäkuuta. Juhannusaatto on siis 23. kesäkuuta.  Viron matkailijat voivat siis halutessaan viettää tänä vuonna kahta juhannusaattoa peräkkäin: ensin Virossa ja sitten Suomessa.

Juhannuksen laivamatkat pian loppuunmyyty

Kauppalehti kertoo, että juhannuksen laivamatkat on lähes loppuunmyyty.

Viking Linen toimitusjohtaja Mikael Backman toteaa, että nyt on aika toimia nopeasti, jos haluaa matkustaa juhannuksena Tukholmaan tai Tallinnaan.

Tallink Siljan varatoimitusjohtaja Pasi Näkki on samaa mieltä. Autopaikkojen osalta juhannus ja heinäkuun vilkkaimmat lähtöpäivät ovat jo melko täynnä.

Varaa Tallinnan matka ajoissa

Tallinnan matkoilla tilanne on se, että ihmiset ovat nyt hyvissä ajoissa varaamassa matkojaan. Tämä on hyvää matkan suunnittelua. Varsinkin ruuhka-aikana on todellinen vaara, että satamassa heilutetaan loppuun myyty -kylttiä.

Kaikkein ruuhkaisin risteilykausi alkaa juhannuksena ja kestää heinäkuun alkuviikot. Heinäkuussa on kaksi kertaa enemmän matkustajia kuin marraskuussa.

Laivayhtiöt Helsinki-Tallinna -välillä

Kauppalehden haastattelussa on mielenkiintoinen loppukommentti. Tallinkin varatoimitusjohtaja myöntää, että Tallink on kallis verrattuna muihin toimijoihin.

Helsinki-Tallinna-Helsinki -välillä liikennöi TallinkSiljan lisäksi Viking Line, Eckerö Line ja Linda Line. Kannattaa vertailla hintoja ja kokeilla eri laivoja.

Juhannukseksi matkavakuutus!

Tallinnan matkalle kannattaa ottaa matkavakuutus. Esimerkiksi sairastuminen tai loukkaantuminen voi tulla kalliiksi ilman vakuutusta. Varsinkin jos olet menossa juhannuksena juhlimaan, kannattaa vakuutus hankkia. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä juhlinnassa tapahtuu.

Tutustu matkavakuutukseen tästä. Saat 10 prosentin nettialennuksen!

Varaa itse hotelli Tallinnasta

Kaikki matkailijat eivät halua valmiita hotellipaketteja. Voit varata myös itse hotellin Tallinnasta tai mistä päin Viroa tahansa. Tästä löydät kaikkien hotellien varaustilanteen, hinnat sekä tietoja hotelleista. Hotellin varaaminen on helppoa!

3 vastausta artikkeliin “Hanki laivalippu Tallinnaan ajoissa. Juhannus kohta loppuunmyyty.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *