Edullisimmat risteilyt Tallinnaan – hinnat täällä

Kävin tutkimassa, miten pääsee halvalla Tallinnaan. Tässä neljän laivayhtiön edulliset risteilymatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki -välillä. Varsinkin Tallink tarjoaa myös äkkilähtöjä Tallinaan.

Tallink Silja 22 tunnin risteily alkaen 10 euroa / henkilö

Tallink Silja myy viime hetken lähtöjä Baltic Princess 22 -tunnin risteilylle hintaan alkaen 10 euroa henkilö. Hinta riippuu matkustuspäivämäärästä ja hytin laadusta. Tarjoushintaisia hyttejä on rajoitettu määrä.  Halpojen risteilyjen  tarkat päivämäärät näkyvät internetissä Tallinkin kotisivulla.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan alkaen 15 euroa / henkilö

Viking Line myy päiväristeilyjä Helsinki-Tallinna välille 26.6. asti edullisesti 19 euron hintaan. Lauantaisin matka maksaa 25 euroa henkilö. Kun tilaat tämän halvan risteilyn Viking Linen kotisivulta laita tuotetunnukseksi FRPÄI1.
Viking Linen Päivä Tallinnassa risteily maksaa 15 euroa B2S -hytissä. Tämä Viking Linen tarjous on voimassa 30.6. asti (tuote FRHEL).

Viking Linen edullinen hotellipaketti Sokos Hotel Viruun maksaa alkaen 65 euroa (henkilö/2hh). Hotellipakettitarjous on voimassa 30.6. asti.  Myös Viking Line muistuttaa, että paikkoja on rajoitetusti. Jos maksat matkasi matkamyymälässä tai satamassa, maksat palvelumaksua 5 euroa varaukselta.

Linda Line – päiväristeily 35 euroa

Linda Linen päiväristeilyhinnat ovat alkaen 35 euroa henkilöltä.

Linda Line tarjoaa pakettitarjousta Hotelli Viruun. Halvin yö Hotelli Virussa ja laivamatkat Linda Linellä  maksaa alkaen 63 euroa.  Perheelle Hotelli Virun paketti maksaa alkaen 190 euroa (2 aikuista ja 2 lasta 0-16 vuotta).

Eckerö Line vie Tallinnaan 15 – 29 euron hintaan

Eckerö Linen päiväristeilymatka maksaa aikuisille 24 euroa. Lauantain lähdöillä viisi euroa enemmän.  Lapset (6-17 vuotta) maksavat 15 euroa.  Yli 60 vuotiaat, eläkeläiset  ja opiskelijat maksavat päiväristeilystä Tallinnaan 16 euroa.

Linda Linen ja Eckerö Linen sivuilta ei löytynyt kovin helposti erikoistarjouksia. Tallink ja Viking myyvät myös halpoja tarjousmatkoja. En tiedä, miten paljon halpoja risteilyjä todella tarjotaan. Tallinnaan on siis mahdollista matkustaa edullisesti!

Matkavakuutus Tallinnan matkalle

Suosittelen kaikille ulkomaanmatkoille matkavakuutusta. Tallinna ei ole poikkeus. Jos matkalla tapahtuu loukkaantumisia tai sairauskohtauksia, lasku voi olla kallis. Matkavakuutuksen kanssa on levollisempaa matkustaa myös Tallinnaan. Tutustu tästä – saat 10 prosentin alennuksen matkavakuutuksesta.

Varaa itse hotelli Tallinnasta

Jos matkustat Tallinnaan ja haluat päättää itse millaisessa ja miten kalliissa hotellissa haluat majoittua, tutustu Tallinnan hotelleihin tästä:

4 vastausta artikkeliin “Edullisimmat risteilyt Tallinnaan – hinnat täällä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *