Tallinnan käsityökartta ilmaiseksi

Moni Tallinnan matkalainen hakee käsityötarvikkeita vanhasta hansakaupungista. Järjestetäänpä Viroon myös käsityön ystävien ostosmatkoja. Eikä ihme, sillä Tallinna on loistava matkakohde. Toiseksi Tallinnan vanhankaupungin pienistä kaupoista – ja varmaan suuremmistakin – löytyy käsityön ystäville tarpeellista materiaalia. Matkalaukkuun kertyy villalankaa, huovutusvillaa, pellavaa, puikkoja, koukkuja, nappeja ja kangasta.

Tallinnan kaupungin matkailukeskus yllättää käsityön ystävät uudistetulla Tallinnan käsityökartalla. Tämä kartta kertoo Tallinnassa olevien virolaisten käsityön ja taideteollisuuden myymälöistä. Viron parhaimmat taitajat myyvät tuotteitaan Tallinnassa.

Suomenkielinen käsityökartta ilmaiseksi

Tallinnan käsityökartta esittelee noin 30 käsitöihin liittyvää kohdetta. Kartta on kolmikielinen (suomi, viro, englanti). Ilmaista karttaa saa muun muassa Tallinnan matkailuneuvonnasta.

Kartta varmaan auttaa käsityökauppojen löytämisessä. Tosin varmaan muitakin käsityökauppoja on. Ehdotankin, että varaat reilusti aikaa Tallinnan vanhassa kaupungissa kävelyyn ja nautit kaupungin kauneudesta ja samalla katselet ympärillesi, olisiko tuolla käsityökauppa! Jos etsit käsityökauppoja Tallinnasta, kannattaa myös ennen matkaa hakea hakukoneella (esim. bing tai google) käsitöitä Tallinnasta. Toivottavasti löydät, mitä etsit.

2 vastausta artikkeliin “Tallinnan käsityökartta ilmaiseksi”

 1. Hei,

  Olisin kiinnostunut Tallinnan suomenkieleisestä käsityökartasta.
  Onnistuuko tilaaminen näin?
  (I´d like to get the Handicraft map of Tallinn to my home.Is it possible this way?Please inform me.
  I´m also interested in handicrafts in web market

  1. Tervehdys EK
   (Poistin viestistä nimesi ja osoitteesi).

   Minulla ei valitettavasti ole näitä käsityökarttoja, mutta välitin pyyntösi eteenpäin Tallinnaan ja sieltä he toivottavasti ottavat sinuun yhteyttä!

   Kiva kun kävit lukemassa blogiani ja otit yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *