Virossa saatujen parkkisakkojen maksaminen

Tämän päivän delfi.ee -sivusto kertoi, että Virossa saatujen parkkisakkojen maksamatta jättäminen muuttuu vaikeammaksi. Tallinnan liikennevirasto teki sopimukset ulkomaisten perintätoimistojen kanssa parkkisakkojen ja viivästyskorkojen maksamisen edistämiseksi Latviassa ja Liettuassa.

Tallinnan apulaiskaupunginjohtaja Taavi Aas toteaa, että samanlainen sopimus Suomen kanssa tehtiin joulukuussa. Suomesta on neljän kuukauden aikana tullut Tallinnan kaupungille kuuluvia sakkorahoja yli puolet suomalaisille kirjoitetuista sakoista. Enää suomalainen ei voi paeta pysäköintisakkojaan.

Minäkin olen saanut Tallinnassa kaksi pysäköintivirhemaksua. Ei siinä auttanut muu kuin mennä pankkiin ja maksaa sakot. Samaa suosittelen sinulle, jos olet saanut sakkolapun Tallinnassa tai muualla Virossa.

1 vastaus artikkeliin “Virossa saatujen parkkisakkojen maksaminen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *