Suomalaiset ostavat kiinteistöjä Pärnusta

Pärnu on monien suomalaisten matkailijoiden suosikki. Suomalaisest ostavat myös asuntoja ja mökkejä Pärnusta enemmän kuin aikaisemmin.  Vuodesta 2009 alkaen Pärnun kiinteistömarkkinoilla ei ole tapahtunut suuria muutoksia. Sen sijaan vuodenkierrossa kesä on kiinteistöjen oston ja myynnin aktiivista aikaa.

Pärnulainen kiinteistönvälittäjä Janno Peterson toteaa, että euron vaikutus näkyi asuntomarkkinoilla myyjien käyttäytymisessä ja hintaodotuksissa. Euro ei nostanut asuntojen hintoja Pärnussa. Sen sijaan uusia kohteita on Pärnussakin tullut myyntiin.

Suomalaiset ostavat Pärnusta varsinkin laadukkaita ja kalliimpia asuntoja. Suomalaiset ostavat Pärnusta asuntoja myös usean perheen voimin.

Kiinteistönvälittäjä Peterson vastaaa kysymykseen, kannattaako nyt ostaa Pärnusta asunto vai odottaa vielä. Vastaus on, että vaikka kiinteistömarkkinoilla on ollut hiljaista, nyt on näkyvissä merkkejä piristymisestä. Niinpä tietysti.
Pärnu on upea kaupunki. Ajomatka Tallinnasta Pärnuun on vain kaksi tuntia. Joten jos etsit itsellesi asuntoa tai lomapaikkaa, tämä Viron kesäpääkaupunki tarjoaa upeat puitteet.

(lähde: Balticguide.ee)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *