Hotelli Pärnussa – 10 Pärnun hotellia esittelyssä

Moni matkailija etsii hotellia Pärnussa. Eikä ihme, sillä Pärnu on aivan loistava matkakohde ja lomakohde suomalaiselle. Tämä Viron kesäpääkaupunki tunnetaan parhaiten upeasta hiekkarannasta sekä kylpylöistä. Siksi on selvää, että lapsiperhekin viihtyy Pärnussa.

Pärnuun pääsee Tallinnasta junalla ja bussilla. Myös omalla autolla on helppo kulkea. Tallinnan satamasta alkaen tie Pärnuun on hyvin viitoitettu. Ajo Tallinnan läpi on helppoa ja tie Pärnuun on erinomaisessa kunnossa (Via Baltica).

Voit tutustua ja varata itsellesi hotellin täältä: Etsi edullinen hotelli Pärnusta

Esittelen tässä lyhyesti 10 hotellia Pärnussa.

Scandic Rannahotell

Hotelli sijaitsee aivan lähellä Pärnun upeaa hiekkarantaa.  Hotellissa on mahdollisuus pelata biljadia, ostaa lahjatavaroita ja lehtiä sekä istuskella kahvilassa.  Myös internetyhteys löytyy.

Tämä Scandic -hotelli tarjoaa hierontaa kylpylän tiloissa. Vastaantotossa on tallelokero, pysäköinti on ilmainen. Henkilökunta puhuu myös suomea.

Täältä saa myös kokoushuoneita pienille ryhmille, joten pienimuotoisia neuvottteluja tässä Viron kesäpääkaupungin hotellissa on helppo järjestää.

Tässä Scandic Rannahotellissa on 62 vierashuonetta.

Hotellissa tai sen lähiympäristössä voi harrastaa mm. Aerobicia,purjelautailua, tennistä, varjoliitoa veneen perässä, lentopalloa, pilatesta ja purjelautailua.

Ja mikä parasta: Pärnun upea hiekkaranta on aivan vieressä. Tämä hotelli sopii lapsiperheile.

Villa Artis

Vierastalo Pärnun keskustassa. Pärnun rantaan on 10 kilometriä.

Villa Artis -hotellissa on huoneita 12. Huoneet ovat tupakoimattomille. Tarjolla on nopea internet-yhteys, tallelokero vastaanotossa. Lisäksi hotellissa on useita pieniä kokoustiloja. Tarvittaessa asiakkaat noudetaaan Pärnun rautatieasemalta.

Villa Wesset

Tämä  hotelli sijaitsee Pärnun uimarantaan vievällä pääkadulla. Rantaan on lyhyt matka.  Villa Wesset tunnetaan myös erinomaisesta Art Deco tyylisestä ravintolasta, josta saa eurooppalaisia ja aasialaisias ruokia.  Ravintolaan mahtuu 50 ihmistä.  Kesällä ravintolassa on hieno terassi.

Villa Wesset -hotellissa on 36 huonetta.  Kaikissa huoneisssa on ilmastointi, televisio, liikuteltavat sängyt, hiustenkuivaaja, parveke.

Hotellissa on langaton internetyhteys, tallelokero vastaanotossa sekä ilmainen pysäköinti.  Myös pieniä kokoustiloja löytyy.

Anette

Pieni edullinen hostel Pärnussa. Kuuluisaan Pärnun uimarantaan on vain 15 minuutin kävelymatka.

Huoneita tässä hostelissa on 4. Kaikissa huoneissa televisio, langaton internet, työpöytä. Pysäköinti on ilmainen.

Carolina Hotel

Tässä hotellissa on 25 huoneta. Huoneissa on langaton internet, tallelokero, jääkaappi, liikuteltavat säntyt, työpöytä, kaapelitelevisio.

Kylpylän hierontatilat sekä kampaamo ovat käytössä. Pysäköinti on ilmainen. Tämä hotelli sopii ryhmille. Myös lemmikkieläimet on sallittu.

Ammende Villa

Eleganttia majoitusta 10 minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Myös hiekkaranta on lähellä.  Tämä laadukas hotelli tarjoaa myös ranskalaisia ja Välimeren maiden herkkuja à la carte ravintolassa.  Myös kokouspalvelut on tarjolla.

Ammende Villa on erinomainen hieman kalliimpi hotelli.

Hotel Parnu

Tämä hotelli sijaitsee Pärnun keskustassa Rüütli -aukiolla. Hotelli tarjoaa modernia majoitusta liikematkoille sekä turisteille.

Huoneita löytyy 80. Huoneissa on langaton internet, ilmastointi, minibaari, televisio, puhelin, työpöytä.

Tämä Pärnun hotelli sopii ryhmille. Myös koirat ovat sallittuja.

Kylpylä tarjoaa hierontapalveluja. Kampaamo ja kuntoilutilat löytyvät. Myös pyörätuoli on käytetävissä. Pysäköinti on ilmaista.

Hotellissa on usieta neuvottelu- ja kokoustiloja, joten tämä on myös erinomainen yritystapaamisten pitopaikka.

Koidulapark Hotell

Koidulapark sijaitsee Pärnun keskustassa. Pärnun hiekkarannalle on 10 minuutin kävelymatka.

Majoittujilla on mahdollisuus osallistua moniin lähistöllä oleviin aktiviteetteihin kuten kajakkimatkaan, kanoottimatkaan, kalastukseen, pyöräilyyn ja mestästykseen.

Huoneita löytyy 39. Huoneissa on langaton internet, televisio, liikuteltavat sängyt. Myös pyörätuoli on käytettävissä.  Pysäköinti on ilmainen.

Axel maja

Tämä hotelli sijaitsee Pärnun keskustassa. Hotelli tarjoaa palveluja sekä turisteille että liikematkailijoille. Huoneita on eri makuihin ja hintaluokkiin.

Huoneita on 9. Kaikissa huoneissa on televisio, liikuteltavat sängyt, langaton internet sekä taulutelevisio.  Pysäköinti on ilmainen.

Miten luen lisää ja tilaan itse oman hotellini Pärnusta ja muualta Virosta

Hotelli Virosta on helppo tilata tästä hotellihausta. Siellä voit tutustua hotelleihin ja niiden palveluihin. Myös hintatiedot saat tietoosi heti. Tilaa hotelli Suomesta ja Virosta tätä kautta. Tiedät, mitä saat ja minkä laatuista saat, kun olet itse hotellisi tilannut.

Kirjoita alla olevaan hakutaulukkoon matkasi kohde (Pärnu) sekä tulo ja lähtöpäiväsi.  Näet myös hotellivertailun sekä hintavertailun. Saat tietää heti, paljonko rantalomasi Pärnussa tulee maksamaan.

1 vastaus artikkeliin “Hotelli Pärnussa – 10 Pärnun hotellia esittelyssä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *