P.O.D. Tallinnassa 29. toukokuuta

P.O.D. (Payable On Death) yhtye on myynyt yli 10 miljoonaa albumia. Tämä amerikkalaisen kristillisen metallimusiikin suurnimi konsertoi Tallinnassa Rock Cafessa kello 19 alkaen. Keikalle ei ole ikärajaa.  Lippuja voi ostaa virolaisen Piletilevin kautta. Ainakin kalleimman hintaluokan lippuja (31 euroa) oli vielä saatavilla.

P.O.D. -bändin hittejä ovat muun muassa ”Alive”, ”Youth of the Nation”, ”Boom” ja ”Satellite”.  P.O.D. -in läpimurto albumiksi pidetään heidän kolmatta pitkäsoittoa ”The Fundamental Elements of Southtown” (1999). Vuonna 2001 ilmestynyttä  ”Satellite” albumia on yksin Yhdysvalloissa myyty 3 miljoonaa kappaletta.  Vuonna 2006 ilmestyi albumi ”Testify”. Viimeisin pitkäsoitto ”When Angels & Serpents Dance” ilmestyi 2008.

Yhtyeen tyyli on vuosien varrella muttunut rap-metallista nu-metalliin ja reggae-vaikutteisiin. Viimeisellä levyllä on myös vaihtoehtorockia ja latinalaisvaikutteita.

P.O.D. -in muodostavat  Sonny Sandoval (laulu), Wuv Bernardo (rummut), Traa Daniels (basso) ja Marcos Curiel (kitara).

P.O.D. konserttia lämmittää virallisesti Slot Venäjältä. Tämä yhtye on kahden venäläisen, Igor Lobanov (laulu) ja Sergei Bogolyobskij (kitara) vuonna 2002 muodostama metalliyhtye.

P.O.D. Suomessa

Payable On Death konsertoi Suomessa heti Viron konsertin jälkeisenä päivänä eli 30. toukokuuta Helsingin Tavastia-klubilla. Ennakkoliput P.O.D. -in konserttiin maksavat 35 euroa (ovelta 37 euroa).

Yhtyeen nimi Payable on Death muistuttaa siitä, kuinka jokaisen maanpäällinen elämä määrää hänen tulevaisuutensa kuolen jälkeen. Yhtyeen tyyli on muuttunut vuosien varrella rap-metallista nu-metalliin ja reggae-vaikutteisiin. Kokoonpanon viimeisen albumi on nimentään When Angels & Serpents Dance, ja siinä on kuultavissa heavyn lisäksi vaihtoehtorockia ja latinalaisvaikutteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *