Tallinnassa tapahtuu – kampanja

Tallinnan kaupunki on järjestää ”Tallinnassa tapahtuu” -kampanjan, johon kutsutaan nuoria ja nuorenmielisiä suomalaisia. Tämä Tallinnan kaupungin matkailutoimiston järjestämä kampanja liittyy Euroopan kulttuuripääkaupungin tapahtumiin. Tallinnahan on vuonna 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunki Turun kanssa.

Viime vuonna Tallinnassa vieraili 595 600 matkustajaa Suomesta. Tämä on yli puolet kaikista Viron pääkaupungissa käyneistä ulkomaisista turisteita. Suomalaisten matkat Viroon ovat lukumääräisesti kasvaneet suuresti viimeisten vuosien aikana. Erityisesti suomalaisten nuorten ja nuorten aikuisten osuus matkailijoista on kasvanut.

Voit tutustua kampanjaan Tallinnassa tapahtuu -kotisivulla.

Sivustolla on kahdeksan aihetta: kaupunki, musiikki, taide, elokuva, teatteri, urheilu ja ostokset.

Laivalla Viroon

Kannattaa käydä tutustumassa ja matkustaa Viron pääkaupunkiin. Suomesta matkustaminen onnistuu helpoimmin laivoilla. Viking Line, Tallink-Silja, Eckerö Line sekä Linda Line -kuljettaa sinut helposti Helsingistä Tallinnaan. Myös lentoyhteydet ovat hyvät. Suosittelen hotellimatkoja, jolloin aikaa jää enemmän nähtävyyksien katselemiseen sekä kaupunkiin tutustumiseen. Mutta myös päiväristeilyn aikana ehtii nähdä ja ostaa monenlaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *