Tässä tuhannen euron perheasunnot Tallinnassa – vuokraa asunto Tallinnasta!

Tässä perheen vuokra-asunto Tallinnassa hintaluokka 1200-1000 euroa.

Katsoin City24.ee -palvelusta, millaisia vuokra-asuntoja Tallinnassa olisi tällä hetkellä tarjottavana perheellisille. Asetin hintahaarukaksi 1000-1200 euroa. Siihen hintaan löytyi muutama kiva omakotitalo Tallinnasta.

Jos pohdit asunnon vuokrausta Tallinnasta tämä vertailu antaa hivenen näkökulmaa, millaisia taloja tähän hintaan saa.

Omakotitalo 1200 euroa.

Omakotitalo Viimsissä osoitteessa Priimula tee 17. Tässä  neljä vuotta vanhassa omakotitalossa on 7 huonetta. Kylpyhuoneita on kaksi. Pinta-ala on 181 neliömetriä. Tontti ei ole kovin iso 600 m2.

Omakotitalo/Rivitalo 1150 euroa

Tämä talo sijaitsee Piritan kaupunginosassa, Lehise -kadulla. Minulla on mielikuva, että kävin katsomassa tätä muutama vuosi sitten. Jos talo on sama, kyseessä on rivitalo.  Mutta ilmoituksesta päätellen tämä on omakotitalo. Pitäisi käydä katsomassa. Tässä asunnossa on 6 huonetta ja pinta-ala on 190 neliötä.

Omakotitalo 1150 euroa

Iso omakotitalo Tallinnan Haaberstissa osoitteessa Kaheküla tee 21. Tässä talossa on viisi huonetta, pinta-ala on 354 m2. Tontin pinta-ala on 1 150m2. . Tässä talossa olisi ainakin tilaa. Kannattaa käydä tutustumassa!

Omakotitalo 1100 euroa

Tässä omakotitalo Tallinnan keskustassa, osoite Narva mnt. 57. Pinta-ala on 128 m2. makuuhuoneita on 2. Tontin pinta-ala on 250 m2.  Tässä on sen kokoinen omakotitalo (=lue: pieni), johon suomalainenkin on tottunut. Ongelmana on se, että Narva maantee on yksi kaupungin vilkasliikenteisimpiä katuja.

Omakotitalo 1086 euroa

Tallinnan Haaberstin Tiskren kaupunginosassa omakotitalo, jossa  on 150 neliötä. Makuuhuoneita on 4. Tontin pinta-ala on 850 m2. Tässä ihan kiva omakotitalo. Tallinnan keskustaan on vähän pidempi matka.

Omakotitalo 1000 euroa

Tallinnassa Haaberstissa omakotitalo osoitteessa Tanuma 29. Tässä talossa on 7 huonetta ja kerroksia kolme. Huonekalut eri sopimuksesta.

Omakotitalo 1000 euroa

Tallinnassa Piritan kaupunginosassa on vuokrattavana omakotitalo tonnilla. Tässä talossa on 225 neliötä. Tontin pinta-ala on 736 m2. Huoneita löytyy 4.

Onko Tallinnassa halpaa asua?

Vaikka Tallinnan asuntojen ja vuokrien hinnat ovat laskeneet paljon, asumiskustannukset eivät vieläkään ole erityisen halvat. Toki Virossa on halvempaa asua kuin Suomessa. Mutta kaihoten muistelen mennyttä aikaa, kun asuminenkin oli halvempaa!

Edellä kerrotusta selvisi, että Tallinnassa saa hyvän perheasunnon tuhannella eurolla. Omakotitalot ovat tilavampia kuin Suomessa.

Vuokran lisäksi tulee maksaa sähkö, vesi ja lämmitys.

Ainoat ongelmani Tallinnassa asumisessa ovat olleet meluhaitat Tallinnan keskustassa ja homeiset talot. Jos niitä pystyt välttämään, asuminen Tallinnassa on suositeltavaa.

tallinnanmatkat.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *