Helsingistä Tallinnaan – näillä laivoilla pääset myös Helsinkiin takaisin!

Helsingistä Tallinnaan ja takaisin seilaa nykyään neljä laivayhtiötä, jotkaa tarjoavat matkustajille risteilyjä ja reittimatkoja. Nämä neljä ovat

  • Tallink-SiljaLine
  • Viking Line
  • Eckerö Line
  • Linda Line

Tallink-Silja

Tallink-Silja liikennöi Helsingin Länsisatamasta Tallinnan D-terminaaliin. Tallinkilla on Helsingistä Tallinnaan  päivittäin kuusi lähtöä. Star ja Superstar kulkevat pääkaupunkien väliä kahdessa tunnissa. Baltic Princess viihdyttää laivamatkustajia kolme ja puoli tuntia.

Helsingissä bussilla Länsiterminaaliin (ja sieltä Tallinnaan).

Miten menen autolla laivaan.

TallinkSiljan Club One kanta-asiakasohjelma.

Viking Line

Viking Line kuljettaa matkustajat kahdesti päivässä Tallinnaan.  Helsingissä lähtö on Katajanokan terminaalista (Katajanokanlaituri 8). Tallinnassa maihinnousu tapahtuu B-terminaalista. Lähtö tapahtuu A-terminaalista. Nämä terminaalithan ovat aivan vierekkäin. Viking Linellä matka kestää kaksi ja puoli tuntia.

Tallinna tutuksi Viking Linellä.

Eckerö Line

Eckerö Linen M/s Nordlandia kuljettaa Tallinnaan sekä aamulla että illalla. Matka kestää kolme tuntia. Eckerö Line lähtee Länsiterminaalista. Tallinnassa Eckerö Line saapuu A-terminaaliin.

Eckerö Linen suosittelemat pubit Tallinnassa.

Eckerö Linen uudistettu viiniosasto.

Kesä 2010 oli menestys Eckerö Linelle.

Linda Line

Linda Linellä on kuusi lähtöä päivässä. Perjantaisin on yksi lisävuoro. Linda Linen laivat lähtevät Eteläsataman Makasiiniterminaalista. Tallinnassa laiva saapuu Linnahallin satamaan. Matka kestää kaksi tuntia. Linda Lineen ajoneuvot eivät mahdu.

Linda linen helppo ostosmatka Tallinnaan.

1 vastaus artikkeliin “Helsingistä Tallinnaan – näillä laivoilla pääset myös Helsinkiin takaisin!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *