Hääpuvut ja häätarvikkeet Tallinnasta

Kannattaako hääpuku ja muut häätarvikkeet hankkia Virosta? Monen mielestä kannattaa. Ja Virosta löytyy hääjuhlaan muutakin kuin hääpuku. Ruoka, juoma ja monet muut tarvikkeet ovat Virossa edullisempia kuin Suomessa.

Morsiuspukujen ostajan on hyvä muistaa, että virolainen maku on hieman toisenlainen kuin Suomessa. Puvut saattavat hääliikkessä tuntua ihanalta, mutta kotona sama puku voi näyttää hyvinkin erilaiselta. Tarkempi tutkiminen saattaa osoittaa, että materiaali ei ollutkaan niin hyvää kuin luulit tai puvun väri oli virolaiseen tapaan liian valkoista. Jos hääpuku ei sovikaan kunnolla sen korjaus voi maksaa hyvin paljon. Jokainen uusi matka Tallinnaan lisää puvun hintaa.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Tallinnasta kannata hääpukua ostaa. Kyllä kannattaa, mutta mieti ensin tarkkaan, mitä tahdot. Tässä muutama hääpukuihin ja häätarvikkeisiin erikoistunut kauppa Tallinnassa.

Anna Bella Wedding Style

Jõe tn. 2, Tallinna.
Anna Bella on vuonna 2001 perustettu morsiuspukuliike. Täältä löytyy Viron laajin hääjuhlien ja juhlavaatteiden valikoima. Anna Bella tarjoaa naisille morsiuspuvut, iltapuvut, harsot, hunnut, käsineet, alusasut, tiarat, kaulakorut ja hiuskoristeet. Miehet löytävät täältä frakit, smokit ja juhlapuvut. Myös morsiusneidoille ja kukkatytöille löytyy sopivat vaatteet.

Anna Bella on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-19. Lauantaisin kello 10-17. Sunnuntaisin kauppa on suljettu.

Moesalong Pärl

Liivalaia 3, Tallinn

Pärl (suomennettuna Helmi) aloitti toimintansa vuonna 2003. Heidän erikoisalaansa on juhla- ja hääpukujen suunnittelu, vuokraus, myynti sekä tilaustyöt.

Pärl-salongista löydät laajan valikoiman mm. sekä yksi- että kaksiosaisia pukuja, huntuja, sukkanauhoja, käsineitä, tiaroja, sormustyynyjä, juhlalaukkuja, ja myös pukuja morsiusneidoille, kaasolle ja bestmanille. Pärl haluaa tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista palvelua.

Pärl on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11-19. Lauantaisin kello 11-15. Sunnuntaisin Pärl on suljettu.

Tigasmo Moeäri

Liivalaia 20a, Tallinn

Tigasmo Muotiliike on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1996 alkaen. Tigasmo valmistaa, myy ja vuokraa naisten, miesten ja lasten juhla-asuja ja hääpukuja. Heillä on tarjolla yli 600 erilaista mallia. Kutakin pukua on valmistettu vain yksi tai kaksi kappaletta, joten täältä saat ainutlaatuisen puvun.

Tigasmosta löydät myös kengät, käsineet, käsilaukut, päähineet, hunnut, huivit ja korut. He korjaavat puvut juuri sinulle sopivaksi. Tigasmo valmistaa myös mittatilaustyönä juuri sinulle sopivan puvun.

Tigasmo on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-18. Lauantaisin kello 10-15. Sunnuntaisin Tigasmo on suljettu.

Voit käydä katsomassa myös näitä:

Diplomaat Salong,

Pärnu mnt. 21, Tallinna

Diplomaat myy ja lainaa iltapukuja, smokkeja, frakkeja ja ranskalaisen Cymbeline -firman luettelon perusteella hääpukuja. Kotisvulla ei mainita suomen kieltä. Tämä kauppa on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11-18.

Anna Boutique

Ahtri 6A, Tallinna

Täältä löydät hää- ja juhlapuvut. Salonki edustaa maailman johtavia muodinluojia. Täältä saat henkilökohtaista palvelua ja löydät monipuolisen valikoiman hääpukuja. Kauppa sijaitsee sataman lähellä ja on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-19 ja lauantaisin 11-18. sunnuntaisin Anna Butique on kiinni. Internetin kotisivulla ei ollut mainintaa suomen kielestä.

Salo Center

Narva mnt. 9, Tallinna

Morsiuspuku valikoimasa yli 300 erilaista pukumallia.

SaloCenter on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-19 sekä lauantaisin kello 10-17. Sunnuntaisin kauppa on suljettu.

Kerro kommentissa mielipiteesi sekä jaa kokemuksiasi Tallinnasta ostetuita tai vuokratuista hääpuvuista ja tarvikkeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *