Hotelli pääsiäiseksi Tallinnasta

Tällä hetkellä on viikko pääsiäiseen. Monet suomalaiset haluavat matkustaa pääsiäslomalle Tallinnaan. Tallinna on onkin hyvä lomapaikka, varsinkin jos lämmin kevätsää sattuu yllättämään.

Laivamatkat

Muista varata laivamatkat ajoissa. Voit tehdä sen laivafirmojen (Tallink-Silja, Viking Line) omilta sivuilta. Todennäköisesti laivamatkat ovat kohta loppuunmyytyjä. Autopaikatkin menevät nopeasti kaupaksi.

Hotelli Tallinnasta

Hotellipaikkoja löytyy Tallinnasta helpommin. Suosittelen sitä, että valitset itse hotellisi internetin kautta. Minä tavallisesti varaan hotellit erinomaisen -sivuston kautta. Se näyttää heti hotellin hinnan ja sijainnin. Hinta ei kerro vielä kaikkea, muista varmistaa esimerkiksi se, kuuluuko aamupala hintaan. -palvelu on helppo käyttää. Käy ihmeessä tutustumassa Tallinnan hotelleihin. Hotellin voi maksaa luottokortilla.

Hyvää pääsiäismatkaa Tallinnaan!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *