Ostosmatkat Tallinnaan lisäntyvät jos ALV nousee?

Eduskuntavaalien edellä Suomessa on taas keskusteltu arvonlisäveron nostamisesta. Jutta Urpilainen uskoo arvonlisäveron nostamisen lisäävän ostosmatkoja Tallinnaan. Suomessa ALV:n korostusta ovat ajaneet hallituspuolueet.

En ole aivan vakuuttunut siitä, lisääntyvätkö ostosmatkat arvonlisäveron noususta. Monia Tallinnaan matkailijoita kiinnostaa enemmän alkoholi- ja tupakkaveron mahdollinen nosto.

Ostosmatkat Tallinnaan tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Suurin ongelma ostosmatkoille ei ole Suomen ALV vaan Tallinnan hintataso, joka on jo suomalaisturistille ikävän korkea. Tallinna ei ole enää halpa kaupunki! Mutta silti Tallinnaan matkustaminen ei ole turhaa!

Nyt laivalippuja ostamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *