Helsingissä bussilla Länsiterminaaliin

Jos olet matkalla Tallinnaan ja tarvitset Helsingin keskustasta bussikuljetusta Länsisatamaan, se käy helposti.

Bussi 15 on kätevä liikkumisväline Länsiterminaalin ja Ruoholahden välillä. Jää pois Ruoholahden metroaseman pysäkillä. Jatka matkaa metrolla. Matka kestää 4-5 minuuttia. Bussilippu käy metrossa ja metrossa ostettu lippu bussissa. Lippuja voi ostaa myös bussista.

Bussi 15A kulkee Länsisataman ja rautatieaseman vieressä olevan Elielinaukion väliä. Tämä on helpoin tapa päästä rautatieaseman läheltä Länsisatamaan.

Jatkoyhteydet

Jos tarvitset vielä jatkoyhteyden Helsinki-Vantaa lentoasemalle, se käy myös helposti. Poistu bussista 15A päätepysäkillä Elielinaukiolla. Siirry rautatieaseman toiselle puolelle rautatientorille. Sieltä lähtee bussit 615 tai 615T. Jos haluat käytää Finnair City Bus -kuljetusta, joka lähtee Elielinaukiolta.

Reittiopas

Helsingin bussien reittiopas löytyy tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *