Viron McDonaldsia syytetään hintojen nostamisesta euron tullessa Viroon

Virossa väitettiin, että hinnat eivät nouse euron saapuessa maahan. Nyt Viron kuluttajansuojalautakunta tutkii seitsemää tapausta, joissa epäilään yrityksen nostaneen hintoja euroon siirtymisen varjolla.

Yksi epäillyistä virolaisista yrityksistä on pikaruokaketju McDonald´s. Heitä tutkitaan euroon siirtymisen varjolla suoritetusta hintojen noususta.

Virossa oli vuonna 2010 yhdeksän McDonald´s pikaravintolaa. Näistä 6 on  Tallinnassa, yksi Tartossa, Pärnussa ja Narvassa. Viron McDonald´s -ravintoloissa käy yli 3 miljoonaa kävijää vuodessa ja työntekijöitä on noin 470.

Mäkkärin hinnat Virossa ovat olleet huomattavasti Suomen hintoja edullisemmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *