Tallinnan risteilyt ja hotellimatkat suosittuja

Viron matkailijoiden määrä lisääntyy koko ajan. Tallinnan hotellit täyttyvät suomalaisista aiempaa enemmän.

Tallinnan risteilyt ovat olleet perinteinen matkustustapa Viroon. Yhä useammin suomalaiset jäävät Tallinnaan pidemmäksi aikaa. Pikainen satamassaolo, kaupunkikierros, viinanhakumatka, Virukeskuksessa käynti on muuttunut hotellilomaksi Tallinnassa.

Matkustajamäärät kasvavat

Tilastojen mukaan Virossa yöpymiset ovat lisääntyneet alkuvuonna 29 prosenttia. Suosittu Viru-hotelli oli kesäkuukausina niin suosittu, että vastaavia käyttöasteita ei ole ollut Neuvostoliiton aikojen jälkeen.

Myös laivayhtiöt kertovat matkailijoiden kasvavista määristä. Tallink Silja kuljetti marraskuussa 2010 Helsinki-Tallinnan välillä 309 176 matkustajaa. Kasvua Suomen ja Viron välisessä liikenteessä oli 14 prosenttia viime vuoteen.

Pakettihinnat

Laiva-hotelli -paketit ovat lisääntyneet Tallink Siljalla, Eckerö Linella ja Viking Linellä. Edullisimmat laiva-hotellipaketit ovat maksaneet noin 50 euroa. Eckerö Line majoittaa esimerkiksi Radisson Blu ja Olümpia hotelliin (53 euroa). Tallink Silja majoittaa Express, City ja Spa -hotelliin (54-69 euroa).

Edulliset tuotteet

Vuonna 2011 on taas useita syitä matkustaa Tallinnaan. Tallinna on Euroopan kulttuuripääkaupunki. Hinnat Tallinnassa ovt edullisemmat kuin Suomessa. Edullinen parturi, ruoka, juoma, auton merkkihuolto, makeiset, kosmetiikka aiheuttaa sen, että matkakustannukset on helppo kattaa kun käyttää Tallinnan palveluja. Kuulemma myös rakennustarvikkeet Tallinnassa ovat tuntuvasti edullisempia kuin Suomessa. Joku sanoi, että Bauhausin hinnat olisivat noin puolet Suomen Bauhaus -hinnoista.

1 vastaus artikkeliin “Tallinnan risteilyt ja hotellimatkat suosittuja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *