Hotell Shnelli, Tallinn


Olin viikonlopun Tallinnassa. Tallinnan sää oli sateinen, ensilumi satoi maahan. Onneksi löysin kivan hotellin Tallinnan keskustan läheltä.

Hotelli Tallinnassa

Etsin hotellia loistavan ”etsintätyökalun” avulla (Tästä hotels.com -sivulle Tallinnan hotellia valitsemaan: )

Käyttö on helppoa:

  1. Kirjoitat kohtaan määränpää ”Tallinna”
  2. Kirjoita haluamasi päivämäärä (tulopäivä ja lähtöpäivä) tällaisessa muodossa: 24/10/2010 – 28/10/2010
  3. Paina ”Hae”
  4. Pääset sivulle, jossa lukee: ”Hotelleja kohteessa Tallinna, Viro”
  5. Voit lajitella hotellit usealla tavalla (suosituimmat, hinta, tähtiluokitus, asiakaspisteet, etäisyys hotellista keskustaan, erikoistarjoukset)
  6. Valitse sopiva hotelli
  7. Paina ”Varaa”
  8. Anna tietosi ja maksa luottokortilla

Hotelli Shnelli

Valitsin yöpymispaikaksi edullisen Hotelli Shnellin, joka sijaitsee aivan Tallinnan rautatieaseman (Balti jaam) vieressä. Paikka oli rauhallinen. Rautatieasemalta ei kuulunut minkäälaista meteliä.

Vanhaan kaupunkiin oli erittäin lyhyt matka. Ikkunasta muutaman sadan metrin päästä näkyi Tallinnan tuomiokirkko, Aleksanteri Nevskin katedraali, Olevisten kirkko ja Pikk Hermann -torni.

Auton säilytys hotellin edessä oli maksutonta. Hotellin edessä oli myös takseja tarjolla. Taksilla matka satamasta kestää noin viitisen minuuttia.

Hotellihuone

Hotellissa on 124 huonetta. Kahden hengen huoneessa oli televisio (viron, suomen, venäjän ja saksan kanavia), puhelimet, hiustenkuivaaja. Huone oli lämmin (illalla lämpöä liikaakin), varustelu yksinkertainen mutta ihan viihtyisä. Tarvittaessa käytössä silitysrauta ja -lauta.

Myös langaton internetyhteys sisältyy hintaan. Langattoman yhteyden salasanan saa pyytämällä vastaanotosta.

Hotellin palvelut

Hotellissa on ravintola ja kahvila. Myös kokoushuone ryhmätyöskentelyyn löytyy. Tietokoneita on myös vuokrattavana. Myös kasino ja kylpyläpalvelut ovat olemassa. Ja mikä parasta: kaikki Tallinnan palvelut ovat aivan lähellä.

Aamupala hotellissa

Hotellin hintaan sisältyi aamupala. Matka hotellihuoneesta aamupalalle oli vähän monimutkainen, mutta hyvin opastettu. Aamupalaa tarjoiltiin Hotell Schnellin vieressä olevassa rautatieaseman rakennuksessa. Sinne pääsi käytävää pitkin hotellin kolmannesta kerroksesta.

Aamupala oli vaatimaton, mutta riittävä. Tarjolla oli munakasta, nakkeja, salaattia, suolakurkkua. Myös muroja oli saatavalla. Paahtoleipää sai, mutta kaksi leivänpaahdinta oli liian vähän. Välillä paahtimen luona oli ruuhkaa. Vesi, mehut (sekamehu ja appelsiinimehu) olivat ok. Samoin kahvi ja tee. Yksinkertainen aamupala, joka kohdallani tarkoitti pääasiassa paahtoleipiä persikkahillolla, appelsiinimehua ja kahvia.

Lopuksi

Kiva ja edullinen hotelli. Hinta-laatu -suhde paikallaan. Jos etsit edullista hotellia Tallinnasta suosittelen Hotelli Shnellin varaamista. Jos sinua onnistaa pääset huoneeseen, josta avautuu näkymä Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Tallinnan keskusta (vanhakaupunki, Virukeskus, Raatihuoneentori yms) on lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *