Tallinnassa matkustaminen – 65-vuotiaat julkisilla ilmaiseksi

Tallinnassa matkustaminen julkisilla liikennevälineillä on yli 65-vuotiaille ilmaista. Sinun on kuitenkin todistettava ikäsi. Jos lipuntarkastaja tulee kyselemään pilettiä, näytä hänelle kuvallista henkilötodistusta.

Tallinnassa bussilla, ratikalla ja johdinbussilla pääsee hyvin liikkumaan. Ensimmäisillä kerroilla kannattaa varata aikaa ja vähän tutustua liikkumiskulttuuriin.

Minulla Tallinnan julkisten liikennekartta (Tallinna sõiduplaan) on ollut aktiivisessa käytössä. Tallinnan julkisten kulkuvälineiden aikatauluun  pääsee tästä. On se vaan kumma, että suomenkielinen sivu puuttuu!

Mutta jos olet yli 65-vuotias niin ajele ihan rauhassa – ilmaiseksi! Kunhan ehdit takaisin satamaan ja laivallesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *