Golf Viron Niitväljan golfkentällä


Viron golfkentistä olen käynyt vain Niitvälja kentällä. Sinne oli helppo matkustaa Tallinnasta omalla autolla.

Viroon matkustaa vuosittain myös tuhansia golfin harrastajia. Hyvä harrastus ja loma on Virossa helppo yhdistää.

Viroon ja Niitväljan kentälle voi mennä myös päiväkäynnille: aamulaivalla Tallinnaan ja illalla kotiin. Tämä läheisyys on etu, jos Suomessa iskee akuutti golfkuume, matkaan voi lähteä heti! Tallink, Silja Line, Eckerö Line ja Linda Line vievät sinut parissa tunnissa Tallinnaan.

Mutta Tallinna ja koko Viro tarjoavat myös muita erinomaisia matkailukohteita pelimiehille. Entä jos tekisit koko Viron golfkiertueen. Virossa ajomatkat ovat lyhyitä, joten siinäpä olisi hyvä haaste.

Golfmatkaasi voit yhdistää myös perheloman. Muu perhe jää kylpylään, meren rannalle tai ostoksille, kun sinä suuntaudut rakkaan harrastuksen pariin.

Niitväljan kenttä

Niitvälja, joka sijaitsee 30 kilometrin päässä Tallinnasta Keilan kaupungin lähellä, on noussut suomalaisten golfareiden suosikiksi. Kenttä avattiin täysimittaisena vuonna 1994. Kenttää on uudistettu. Greenit on tehty vaativimiksi muun muassa bunkkereita ja vesiesteitä lisäämällä. Kenttä sijaitsee meren läheisyydessä, joten tuulet laittavat golfarin mietteliääksi. Myös puita riittää, väylät ovat välillä kapeita.

Itselleni kova haaste oli Niitväljan 15. reikä, joka pelattiin saarelle. Ei ihme että saarta kutsutaan itkusaareksi! Käy ihmeessä kokeilemassa taitojasi.

Golfvarustuksen voit vuokrata paikan päältä. Aloittelevat golfarit voivat myös treenata Niitväljassa taitojaan.

Niitväljassa voi pelata jo varhain kesällä. Monet suomalaiset käyvät herättelemässä talven aikana ruostuneita golftaitojaan keväällä ensin Niitväljassa. Tutustu Niitväljan golfkentän sivuihin.

Kartta:
Niitvälja kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *