Toimiiko Virossa netti?

Monet haluavat Viron matkalle tietokoneen mukaan, ja toivovat, että nettiyhteys löytyy. Ja kyllä löytyy! On ollut hienoa matkustaa Tallinnan ja Tarton väliä linja-autossa, jossa on netti. Valittettavasti tätä ei ole kaikissa autoissa.

Tallinkin laivoilla WLAN eli langaton verkko toimii, tosin joskus turhan hitaasti. Mutta hienoa, että edes jotenkin. Kiitos Tallink!

Viron keskustassa melkein kaikkialla pääsee ilmaiseksi nettiin. WLAN vaan päälle, ja olet kohta netissä!

Muutenkin Virossa rakennetaan tehokasta laajakaistaa koko maahan. Tavoitteena on, että vuonna 2013 Viron kotitalouksista melkein kaikissa (98 %) on 100 megan valokuituyhteys. Internetissä nopeutta riittää sekä maalla että kaupungissa. Suomessa puhutaan, että kaikilla pitäisi olla oikeus 1 megan internetyhteyteen. Virossa puhutaan sadasta megasta!

Luin asiasta HeteroMieheltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *