Toila SPA kylpylä

Kävin Toila SPA kylpylässä äskettäin. Kylpylähotelli sijaitsee rauhallisella paikalla meren ääressä. Kylpylä mainostaa itseään näin: ”Suojainen sijaintimme lähes eristyksissä muusta maailmasta on paras takuu lomallesi”. Joidenkin mielestä tällainen rauhassa korvessa oleminen on puolestaan piinallista. Onneksi autolla pääsee nopeasti Narvaan, jossa voi aikaa rauhattomammin.

Hotellin huoneesta oli merinäköala. Suurin osa kylpylän asiakkaista oli venäläisiä. Onneksi viron kielellä kuitenkin pärjäsi. En valitettavasti kokeillut palvelua suomeksi, mutta luulisi silläkin tulevan toimeen.

Toila SPA hotellissa on 280 paikkaa. Kaikissa huoneissa on suihku, WC, kaapeli-TV ja aamutakki, hotellin aulassa WLAN.

Kylpylässä kävin tutustumassa termeihin. Termit ovat roomalaisen kylpylän tyyliin rakennettu saunakeskus. Toilan SPAn termeistä löytyi suolasauna, infrapunasauna, höyrysauna, suomalainen löylysauna, aromaattinen sauna, kattosauna). Lisäksi tutuksi tulivat kylpylän porealtaat, vedenalaiset hieronnat, vesiputoukset virtoineen sekä merinäköalalla varustettu oleskelualue. Samaan aikaan kylpylässä oli lapsiperheitä, ja allas tuntui todella ahtaalta.

Toila SPA tarjosi ruokaa alakerran A la carte ravintolassa mio Mare. Lisäksi hotellissa oli kokous- ja konferenssitiloja. Konferenssisalissa on paikkoja 80 hengelle. Neuvottelutilassa 12 hengelle ja bankettisalissa 30 hengelle.

Toilan SPA on hyvä vaihtoehto myös aktiivimatkailijoile, jotka haluavat kävellä uepissa maastoissa meren rannalla.

Kylpylään on helpointa mennä omalla auolla, mutta myös bussit kulkevat muutaman kerran päivässä Tallinnan ja Toilan välillä.

Tänne voisin tulla joskus toistenkin. Mutta vain siinä tapauksessa, että olen niin väsynyt, että en kaipaa mitään muuta aktiviteettia kuin sauna, ruoka, lepo ja ehkä kävely rannassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *