Tjäreborg ja Tallinna

by admin on 02/10/2011

Share on TwitterShare on TumblrSubmit to StumbleUponSave on DeliciousDigg ThisSubmit to redditShare on MyspaceShare via email

Enpä olen ennen huomannut, että myös suurten matkatoimistojen kautta voi varata Tallinnan matkoja. Osuin nimittäin Tjäreborgin nettisivulle ja sieltähän se Tallinnakin tuli esiin.

Mitä Tjäreborg sanoo Tallinnasta? Esittely alkaa näin: “Tallinna ei paljon selittelyjä kaipaa”. Tämän jälkeen kerrotaan ostosmahdollisuuksista: pellava, villaneuleet, kristalli, muotivaatteet.

Myös Tallinnan ravintolat ja pubit mainitaan. Tarjolla on intialaisia, italialaisia, kiinalaisia, japanilaisia, meksikolaisia, venäläisiä ja kaukaasialaisia ravintoloita.

Tjäreborg mainitsee tietysti myös Tallinnan baarit, yöklubit ja kasinot. Parhaaksi ulosmenopäiväksi (päiväksi tosiaan!) mainitaan perjantai kello 23.00-03.00.

Nähtävyyksistä Tjäreborgin mainos noteeraa Vanhankaupungin. Siellä on Raatihuone, ja sen tornissa oleva tuuliviiri Vanha Toomas. Myös vanha, aikoinaan 4 kilometriä pitkä kaupunginmuuri mainitaan. Muurihan oli aikoinaan 3 metriä leveä, 16 meteriä korkea ja muurissa oli 46 vartiotornia. Nyt suuri osa tuosta on tuhoutunut. Vanhaa kaupunginmuuria on jäljellä kaksi kilometriä ja torneja on 26. Tjäreborg kehoittaa myös tutustumaan Toompean linnaan.

Matkatoimisto mainostaa Tallinnaa myös edullisena ostospaikkana. Suosittuja ostoksia ovat kulta- ja hopeakorut, nahka, käsityöt ja neuleet. Suomalaiset ostavat myös paljon viiniä ja muita alkoholituotteita.

Oletko sinä ollut koskaan Tjäreborgin tai jonkun muun suuren matkatoimiston valmismatkalla Virossa?

Hotelli Tallinnasta

Jos haluat varata itse oman hotellisi, se onnistuu internetin kautta suomeksi erittäin helposti! Kirjoita vain päivämäärä ja matkakohde, ja pääset valitsemaan sinulle sopivinta hotellia.

Muista myös matkavakuutus Tallinnan matkalla!

Matkavakuutus ei ole kovin kallis. Täältä saat vakuutuksen:

Tilaa valmismatka Ikaalisten matkatoimistosta

Jos et halua valita itse hotellia tai käyttää Tjäreborgin matkatoimistoa, voit käyttää myös muita matkatoimistoja. Esimerkiksi Ikaalisten matkatoimisto välittää 22 tunnin risteilyjä, päiväristeilyjä, kylpylämatkoja ja hotellilomia Viroon.

Tähän aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Ikaalisten matkatoimiston pääsiäismatkat Viroon
  2. Tallinn International Horse Show
  3. Joulumatka Tallinnaan
  4. Ikaalisten matkatoimiston syysale
  5. Miten pääsen helposti Tallinnaan?
  6. Tallinna kiinnostaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: