Tallinnan joulukuusi kaatui jo toisen kerran!

Kirjoitin Tallinnan kuusen kaatumisesta lauantaina. Nyt uutiset kertovat, että Vanhassakaupungissa Tallinnan joulutorin keskellä oleva kuusi on kaatunut toisen kerran.

Lauantaina kaatunut kuusi  pystytettiin vielä samana päivänä paikalleen. Sunnuntaina oli Tallinnan joulutorin avajaispäivä. Lisäksi oli ensimmäinen adventti ja kaupunginjohtaja ja Tallinnan luterilaisten seurakuntien lääninrovasti olivat sytyttämässä adventtikynttilää. Joulukuusikin oli nyt täydessä valaistuksessa.  Kävi kuitenkin niin, että tuuli kaatoi kuusen tälläkin kertaa. Onneksi ei kuitenkaan silloin kun raatihuoneentori oli täynnä kansaa.

Toivottavasti joulukuusi saadaan nyt kunnolla pystyyn ja Tallinnan joulumarkkinat sujuvat ilman ongelmia. Pitäisikö suomalaisten turistien ottaa kypärä mukaan Tallinnan matkalle? Olkaa kuitenkin joulumarkkinoilla varovaisia. Tämän vuotinen kuusi on innokas kaatumaan.

Kannattaa muuten vierailla Tallinnan joulutorilla!

Hyvää adventtia kaikille Tallinnan ystäville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *